Katalin hercegné újra az egyik kedvenc ruháját viselte

2021. november 22.
Katalintól megszokhattuk már, hogy egy-egy kedvenc ruháját akár többször is felveszi. Smaragdzöld Jenny Packham ruhájával sincs ez másképp.

Katalin hercegné követendő példát jelent mindenkinek, számára ugyanis egyáltalán nem derogál, ha ugyanazt a ruhát többször is fel kell vennie. A 73. BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) díjátadón, amit a fenntarthatóság szellemében rendeztek meg, ő volt az egyetlen, aki tartotta magát a tematikához, és egy régi Alexander McQueen estélyiben érkezett meg az eseményre.

A legújabb James Bond-film, a No Time To Die premierjén viselt káprázatos Jenny Packham ruhája után is egy újabb csillogó szettet választott a hercegné a tervezőtől, a Royal Albert Hallban megrendezett Royal Variety Show-ra kedvenc sötétzöld összeállításában érkezett. A káprázatos ruha a 2020-as őszi–téli kollekció egy darabja, amit Katalin egy pakisztáni utazásuk során egyszer már viselt.

Az évente megrendezett eseményen, melynek fővédnöke maga a királynő, olyan brit művészek számára gyűjtenek, akik különböző okok miatt (betegség, időskor, pénzügyi nehézség) szorulnak segítségre.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!