Hírességek, akik az esküvő után is felvették a menyasszonyi ruhájukat

2021. november 01.
Míg korábban megesett, hogy kellemetlen helyzetbe került az az ismert ember, aki többször viselte ugyanazt a ruhát, ma már inkább trendi a ruhák újrahasználása. A merészebbek még a menyasszonyi ruhájukat is többször viselik!

A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása mindig izgalmas és nagy körültekintést igénylő feladat volt még akkor is, ha az ara csak az egybekelés napján viselte. Mára a helyzet változott, akár az esküvői ruhák is újrahasználhatók, ezek a hírességek jó példával járnak elől, mindenkit arra buzdítunk, hogy kövesse őket.

sztárok, akik újra felhasználták az esküvői ruhájukat

Ma már menő, és nem ciki ismét viselni az esküvői ruhát

Camilla Parker Bowles

Károly herceg második felesége, Kamilla hercegné két évvel a menyegző után porolta le a polgári szertartáson viselt ruháját, a National Assembley of Wales nevű rendezvény alkalmából. Ez azt is bizonyítja, hogy az angol királyi családban nemcsak Katalin hercegné lelkes újrahasználó, hanem Károly herceg felesége is örömmel viseli újra a szívének kedves ruhadarabokat. Kamilla hercegné a nagy napra egy rövid, finoman kidolgozott csipkével díszített Robinson Valentine ruhát választott, ami évekkel később is remekül mutatott rajta.

sztárok, akik újra felhasználták az esküvői ruhájukat

Károly herceg és Kamilla hercegné a polgári szertartásukat követően

 

Keira Knightley

A brit színésznő két kislány anyukája, akiknek nevét hónapokig titokban tartotta. Keira előbb csapott le álmai menyasszonyi ruhájára, mint hogy megismerte volna jövendőbelijét. A rövid tüllszoknyával feldobott Chanel esküvői ruhát háromszor is viselte: először egy 2008-as BAFTA-partin kapták benne lencsevégre, majd 2013-ban, az esküvőjén is abban jelent meg. A boldogító igent James Righton zenésszel mondták ki, kapcsolatuk 2011-ben kezdődött. Még az esküvőjük évében ismét újrahasználta a csinos kreációt, méghozzá a SeriousFun-gálán – ezen a rendezvényen készült az alábbi fotó.

sztárok, akik újra felhasználták az esküvői ruhájukat

Keira Knightly előbb tudta, miben megy férjhez, mint azt, hogy kinek fogad örök hűséget

Alex Borstein

A színésznő 1999-ben bújt először ebbe a rövid ujjú, ezüstszürke szatén menyasszonyi ruhába, amikor házasságot kötött Jackson Douglas színésszel. Bár kapcsolatuk végére 2014-ben pontot tettek, Alex a ruhát nem hagyta a feledés homályába merülni: csaknem 20 évvel később, 2018-ban újra magára öltötte, amikor 2 Emmy-díjjal is jutalmazták A csodálatos Mrs. Maisel című filmben nyújtott alakításáért. A díjátadó különlegessége az újrahasznált ruha mellett, hogy Alex Borstein magyarul üzent az édesanyjának a színpadról! „Bár a házasságom nem bizonyult tartósnak, a ruhám ma is velem van. Szerettem volna új jelentéssel megtölteni: mától nem az esküvői ruhámként tekintek majd rá, hanem Emmy-viseletként” – nyilatkozta lelkesen a vörös szőnyegen. 

sztárok, akik újra felhasználták az esküvői ruhájukat

Alex Borstein 2 Emmy-díjat zsebelt be újrahasznált menyasszonyi ruhájában

 

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?