Galaktikus haute couture kollekciót mutatott be a Schiaparelli

2022. január 26.
Hangosan tapsolják a Schiaparelli 2022-es őszi haute couture kollekcióját, a divatház valami olyasmit alkotott, amire nagyon rég nem volt példa a divat világában.

Daniel Roseberry, a Schiaparelli kreatív igazgatójának 2022-es fenomenális haute couture kollekciója távoli galaxisokba repíti a nézőt, hogy egy látványos űrmozival messze vigye a járvány őrületétől. A kollekció nem titkolt célja volt az is, hogy újra megmutassa, a Schiaparelli divatház egy bolygó, amihez fogható nincs még egy.

A tervezőt, akit a távoli galaxisok gigászi világa és az ehhez kapcsolódó tudományos-fantasztikus irodalom ihletett meg, ennek ellensúlyozásaképp tervezés közben mindvégig a finomságra, a csendre, a földhözragadtságra törekedett. A divatkritikusok egyetértenek abban, Daniel Roseberry elképesztő mesterségbeli tudása, a pompa és a humorérzék hibátlan ötvözése, a popkultúra iránti őszinte affinitása a divattörténelem egy olyan időszakát eleveníti fel, amikor olyan zseniális alkotók írták át a divat színházát, mint Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier és a nemrég elhunyt Thierry Mugler.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

21 fotó megtekintése

Forrás: Vogue Fotók: IMaxTree

Olvasd el ezt is!