Milyen rejtett jelentése van Adele Szaturnusz-fülbevalójának és -tetkójának?

2021. november 17.
Az énekesnő az elmúlt években sok változáson ment keresztül, így vált a Szaturnusz fontos szimbólummá az életében. Adele most elárulta, hogy pontosan miért.

Adele november 14-én lépett fel a Los Angeles-i Griffith Park Obszervatóriumban, a nézőtéren pedig olyan hírességek foglaltak helyet, mint Leonardo DiCaprio, Lizzo, Nicole Richie vagy épp Gordon Ramsay. A 33 éves brit énekesnő lélegezetelállító Schiaparelli ruhában és egy pár Szaturnusz-fülbevalóban lépett a színpadra – utóbbi hibátlanul harmonizált az alkarján található Szaturnusz-tetoválással, aminek közepén Los Angeles látható. Az énekesnő elárulta, a bolygó – vagyis annak visszatérése – nagy hatással volt az életére.

Adele

Az asztrológiában a Szaturnusz az ember személyes fejlődését szimbolizálja, első visszatérése a születés helyére az igazi felnőtté válást szimbolizálja. A visszatérés 27-30 éves korban következik be, ami Adele esetében 2018-ban volt. A fogyásával viccelődő énekesnő egy interjúban elárulta, ez az év számára a szorongás éve volt, a Szaturnusz ugyanis a válást hozta el számára.

„Teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj – nyilatkozta Adele, és hozzátette, ez az élmény nagyon megrázta. Ki vagyok én? Mit akarok csinálni? Mi tesz engem boldoggá? – tette fel magának a kérdéseket. – Csak tettem a dolgom, de nem voltam boldog. Egyikünk sem tett semmi rosszat, nem bántottuk meg egymást, de ennyi volt. Azt szeretném, hogy a fiam lássa, milyen az, amikor igazán szeretek, és amikor igazán szeretnek. Ez nagyon fontos számomra.”

Adele

Adele

Adele

Forrás: Bustle Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!