Olivier Rousteing a következő vendégtervező a Jean Paul Gaultier-nél

2022. március 11.
Újabb neves vendégtervező veszi át a stafétát Jean Paul Gaultier-től.

Ötven év kreatív munka után Jean Paul Gaultier sztárdizájner úgy határozott, kicsit a háttérbe vonul, és vendégtervezőket kér fel egy-egy haute couture kollekció erejéig. A meghívott tervezők között volt már Glenn Martens, az Y/Project és a Diesel kreatív igazgatója és Chitose Abe, a Sacai alapítója – most pedig a Balmain kreatív igazgatója, Olivier Rousteing vállalta a feladatot, hogy haute couture kollekciót tervez a divatháznak.

Olivier Rousteing

A mindössze 36 éves tervező az Instagramján tette közzé a hírt, miszerint már el is látogatott Párizsba, Jean Paul Gaultier főhadiszállására, hogy munkához lásson. „Annyira izgatott és büszke vagyok, hogy Jean Paul Gaultier következő couture SHOW-jának új vendége lehetek” – írta a posztban, majd arra biztatta 7,6 milliós követőtáborát, hogy tartson vele, és építsék közösen az új haute couture kollekciót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

OLIVIER R. (@olivier_rousteing) által megosztott bejegyzés

A divatcrossover nem volt meglepetés a rajongók számára, a kölcsönzőt nyitó Gaultier számtalan Balmain bemutatón jelent volt, Rousteing pedig lenyilatkozta, Gaultier ihletet adott a divat iránti szeretetéhez. „Sokat adott a divat világának és az iparnak – mondta Rousteing. – Amit az esztétikájában leginkább szeretek, az a szabásba, a kivitelezésbe és a kifinomultságba fektetett hihetetlen munka, és a lenyűgöző csillogás és szexiség, ami a kifutóit áthatja.”

Forrás: Graziamagazine Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!