Íme a bodycon, ahogyan 2022 értelmezi

2022. május 02.
Alakkövető kedvencünk kötött változatban hódít.

A kötött ruhák már az őszi–téli időszakban is szuper szetteket alkottak, az új szezonra pedig megjelentek az alakkövető ruhák vékony, kötött változatai. Az új hullámos bodyconok parádés színekben hódítanak, és nem ritka, hogy a klasszikus fazont cut out kialakítások, mélyen kivágott hátrész vagy szexi sliccelés teszi izgalmasabbá.

Ruhahossz tekintetében a maxi fazonok a legnépszerűbbek, melyek közt találunk térdtől enyhén bővülőt és némiképp lazább változatot is, afféle tökéletes nyári kánikularuha kiadásban.

A spagettipánt hossztól függetlenül tarol, ám ha ez számodra nem opció, akkor sincs gond, mutatunk szélesebb pántkialakítással készült darabokat is.

Az, hogy testünk vonalát követik a ruhák, nem túlzás, ezért ha úgy érzed, némi titkos alakformálás jól jön, az e célra kialakított fehérneműk jó szolgálatot tehetnek. Rengeteget számít továbbá, milyen a ruha színe, mintázata, és bizony érdemes az anyaghasználatra is figyelni: a túl gyenge textil nemcsak formátlanra nyúlhat, de rajtunk sem fog szépen állni.

Boxy vagy oversize blézerrel, bomberdzsekivel vagy bőrkabáttal is remekül mutatnak a vékony, kötött ruhák, néhányuk esetén pedig csak a kiegészítőkön múlik, munkahelyi vagy vízparti szettként viseljük.

Mi is találtunk szép számmal a márkák kínálatában vékony, kötött ruhákat, közülünk mutatunk most párat:

Mango 15 995 Ft

Zara 10 995 Ft

H&M 7596 Ft

Silvian Heach – Modivo 59 560 Ft

Reserved 8995 Ft

Massimo Dutti 34 995 Ft

Pinko 195 €

Liu Jo

Desigual 69,95 €

COS 79 €

Ezt olvastad már?