Személyre szabható a Prada vagány sportcipője

2022. május 10.
Az America’s Cup Sneakert az 1990-es években dobta először piacra a Prada, most pedig nemcsak az eredeti cipőt hozzák vissza, de arra is lehetőséget adnak, hogy a vásárlók személyre szabják a fazont.

Dinamikus dizájn, funkcionalitás, high-fashion: a nemrég az Adidasszal kollaboráló Prada divatház Linea Rossa kollekcióját a ‘90-es évek sportruházata ihlette, amivel az utóbbi években felkapott athleisure (athletic = sportos, leisure = szabadidő) trendet szeretnék meglovagolni. Az olasz divatház 2022-es tavaszi–nyári kollekciója nemcsak a régi sportos szabásmintákhoz nyúl vissza, de egy klasszikust is visszahoz: az America’s Cup Sneakert, amit a Luna Rossa csapata kapott az 1997-es America’s Cup vitorlás regattán. A kultikus, bőrből és kerékpáros anyagból készült tornacipő az eredeti, időtlen sziluettben, ugyanazokkal a részletekkel és anyagokkal érkezik, mint a ‘90-es évekbeli modell. Az alapkivitel mellett most lehetőség van a sneaker személyre szabására is.

prada sneaker

Az AC Factory konfigurációs eszközzel a cipő szinte minden részlete testreszabható, a felsőrésztől a gumitalpon át a belső bélésig minden részletét saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ki. Választhatunk fűzős vagy pántos modell, valamint sima és lakkbőr között, de a színpaletta széles választéka az átszínezést is lehetővé teszi, sőt saját monogramunkat is ráilleszthetjük a cipő hátuljára, amit ezüst-, fehér és fekete színben lehet elkészíteni.

Forrás: Vogue Fotó: Prada

Olvasd el ezt is!