Reméljük, Kim Kardashian strandkesztyűje nem jön divatba

2022. május 18.
A világ talán legismertebb celebje, Kim Kardashian a Sports Illustrated címlapján pózol egy tenyérnyi bikiniben és hosszú kesztyűben. Csak remélni merjük, nem ez utóbbi lesz a következő stranddivat.

Egy ruháért rohamos fogyást produkáló Kim Kardashian nyilvános szereplései alkalmával millió egy alkalommal viselt már kesztyűt, de hogy azt a bikinihez is bevesse, azt nem láttuk jönni. A híresség most először szerepel az amerikai sportmagazin, a Sports Illustrated címlapján, ahol olyan hírességekkel osztozik a címlapon, mint Ciara, Elon Musk édesanyja, Maye Musk, és a plus-size modell, Yumi Nu. A fotókat Greg Swales lőtte a Dominikai Köztársaságban. A 41 éves Kim Kardashian a címlapfotón saját márkája, a Skims egy bikinijét és hozzá illő hosszú kesztyűt visel, amit bár észrevenni is alig lehet, aki kiszúrja, pár pillanatra elgondolkodik: vajon mi lehet a funkciója, és reméli, csupán divatos kiegészítő a fotózáshoz, és nem ez lesz a nyár divatja.

A híresség kesztyűkért való rajongása nem új keletű, sőt a vízben is láthattuk már kesztyűben. Még januárban posztolt egy fotót magáról a tengerparton, ahol hosszú ujjú fekete felsőt és motoros kesztyűt viselt, később pedig egy apró bőrkesztyűt választott magának a medencézéshez.

Kim Kardashian nem csak a magazin címlapján szerepel, annak hasábjain egy levelet is ír fiatalkori önmagának, ami többek között arról szól, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie a hírnév felé vezető úton, valamit arról, hogy mi számít igazán az életben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sports Illustrated (@sportsillustrated) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vanityfair Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!