Menyasszonyi fehérnemű-kollekcióval csavarja el a fejünket a Between magyar márka

2022. június 04.
A márka életének első menyasszonyi fehérnemű-kollekciója régi korok fehérneműiből merített ihletet. A fűzők, combfixek és harisnyatartók, a magas derekú női alsók klasszikus fazonjai jelennek meg a mai szemnek is tetszetős köntösben. A brokát anyag, a csipkék, fodrok, tüllök hangulatában pedig érzékelhetővé válik az esküvő magasztossága és a menyasszonyi báj. 

A fehérneműk kivágása illeszkedik az esküvői ruhák extrémebb szabásvonalaihoz, így a legtöbb esetben teljesen nyitott hátrész jellemző, és olykor mély dekoltázs.

A kollekció készítése során a tervező ismét új technológiai megoldásokkal kísérletezett különböző applikációk formájában, így tenyésztett gyönggyel, kristályokkal és csipkével alkotott képet.

Az anyaghasználat során – ahogy az már korábban is – fontos szempont volt a környezettudatos szemlélet, így először kerül használatba újrahasznosított elasztikus tüll, ami a kollekció szinte minden darabjának alapját képezi. A csipke anyagoknál is központi kérdés volt a leeső darabok minimalizálása, így ezúttal nem méteráru formájában került felhasználásra.

11 fotó megtekintése
Fotó: Kóti Réka, Haj: Gulyás Attila, Smink: Szakács Hajnalka, Modell: Vanda/Eleven Models, Styling: Szabó Csilla, Kiegészítők: Nóra Sármán, Bridal Treasures, Lovebug Vintage

Ezt már olvastad?