A Kardashian família 3 durva divatbakija

2022. május 07.
Túl feszes vagy túl átlátszó ruhák és csődöt mondott cipzár okozott kínos pillanatokat a Kardashian család tagjainak.

Húsz évad után, tavaly fejeződött be a Kardashian család valóságshow-ja, ám nem kellett sokáig nélkülöznünk őket: néhány héttel ezelőtt a Hulu csatornán új műsorral debütáltak, ami egyszerűen csak a The Kardashians címet kapta. Folytatódik a család kitárulkozása, amelynek sok más mellett gyakran részét képezi egy-egy elhibázott ruhaválasztás is.

A Kardashian-klán

Kim és az elszabadult cipzár

Kim, aki most már hivatalosan is szingli, tavaly novemberben vett részt egy rangos díjátadón, amit a Wall Street Journal Magazine szervezett. Egy durván testhez simuló, SKIMS per Fendi bőrruhát viselt, amelynek a cipzárja csúnyán megtréfálta: amikor a színpadra szólították, és felállt, a cipzár szép lassan elkezdett lecsúszni – izzasztó helyzetet előidézve. Kim, hogy kiköszörülje a csorbát, próbálta egy poénnal leplezni a kellemetlenséget: „Ha nem lenne ma rajtam fűző, egészen más típusú show-ban lehetett volna most részetek, mint ami miatt mindannyian itt vagyunk!”

Kim Kardashian

Kendall Jenner többet mutatott a kelleténél

Nem tudni pontosan, hogy a pszichés problémáit nyíltan vállaló Kendall Jenner tisztában volt-e azzal, mennyit mutat meg magából totálisan átlátszó leggingsében, amikor 2018-ban a cannes-i filmfesztiválra repült. Hátul mélyen kivágott felsőt és kígyóbőrmintás magas sarkút viselt a leginkább nejlonharisnyára hasonlító, tapadós nadrághoz.

Kendall Jenner

Khloe melltartó nélkül vezetett műsort

Amikor Khloe Kardashian életében először állt műsorvezetőként az X-Faktor színpadán Mario Lopez társaságában, egy igazán látványos divatbaleset áldozata lett: melltartó nélkül viselt egy olyan átlátszó blúzt, amely tökéletesen láttatta a bájait. Amikor szembesült a történtekkel, írt egy posztot a Twitteren, amiben saját magát figurázta ki, és jót nevetett az elhibázott választáson. Mindez 2012-ben történt, Khloe azonban ma is képes borzolni a kedélyeket!

Khloe Kardashian

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?