Madonna fia leutánozta az énekesnő ikonikus szettjét

2022. június 04.
Kinek áll jobban az 1993-ban viselt piros Adidas ruha? Madonna örökbe fogadott fia egy olyan ruhát húzott magára, ami kísértetiesen hasonlít az énekesnő egyik ikonikussá vált ruhájára.

Világbajnoki bokszmérkőzésre igyekezett a 63 éves Madonna és 16 éves örökbe fogadott fia, David Banda New Yorkban. A tinifiú nem mutatkozik túl gyakran a nyilvánosság előtt, ám az még érdekesebb, hogy Banda egy olyan ruhában érkezett az eseményre, ami megidézte Madonna egyik ikonikus, 1993-as öltözetét. Az énekesnő szintén Adidasba bújt, ám ő egy fekete kezeslábast vett magára a sporteseményre.

madonna-david-banda-adidas-ruha

A David Banda által viselt V-nyakú, hosszú piros ruha a Gucci x Adidas kollekcióból származik, az oldalán és vállán végigfutnak a sportmárka jellegzetes, fehér csíkjai. Hogy járni is lehessen a ruhában, elég magas slicc található az oldalain. Mind Madonna, mind örökbe fogadott fia napszemüveget és rengeteg nyakláncot viselt. 

madonna-david-banda-adidas-ruha

A ruha tervezése nem véletlen. A Gucci maga írta le egy Instagram-posztban, hogy a David Banda által viselt darabot valóban az az 1993-as ruha inspirálta, amit Madonna A szerelem hullámhosszán című film premierjén viselt. Az eredeti ruhának is hasonló sziluettje volt, ám egy kicsit kevéssé volt drámai a kivágás az oldalán, és a vörös egy másik árnyalatában készült. 

madonna-david-banda-adidas-ruha

David Bandán kívül Madonnának még öt gyermeke van – ebből kettő vér szerinti –, ám az énekesnő egy 2019-es interjúban úgy nyilatkozott, hogy Banda az, akivel a leginkább hasonlítanak egymásra.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!