Meghan Markle megmutatta a nyár legkényelmesebb ruhadarabját

2022. július 25.
Meghan Markle bemutatta a nyár legpraktikusabb elemét, ami egyszerre kényelmes, elegáns, menő és szinte bármilyen alkalomra jó választás.

A sussex-i hercegnét New Yorkban kapták lencsevégre fotósok, miután Harry herceg Dél-Afrika első fekete elnöke, Nelson Mandela születésnapján beszédet mondott az ENSZ közgyűlése előtt. Meghan Markle az esemény után barátjával, a politikai aktivistával, Gloria Steinemmel ebédelt a SoHo-i Crosby Hotelben – és a nyár legkényelmesebb ruhadarabját, egy lezser bermudát viselt, amihez hófehér blúzt, övet és egy pár magas sarkút viselt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royal Addicted (@royaladdicted_new) által megosztott bejegyzés

Bár a rövidnadrág nem a legelegánsabb ruhadarab hírében áll, hiszen sokan túlságosan lezsernek érzik ahhoz, hogy munkába vagy épp hivatalos eseményen viseljék, a hercegné Dior bermudája szinte minden alkalomra ideális. Az elegáns szabásminta, bár leköveti a csípő és a comb vonalát, a láb körül mégis lazábban illeszkedik, ami a nyári melegben különösen jó választás.

Nem ez az első alkalom, hogy Meghan Markle a bermudára szavazott, még májusban Harry herceg pólómeccsén viselt rövidnadrágot farmerszínű blúzzal.

rövidnadrág

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!