Meghan Markle lezser eleganciáját nem lehet nem szeretni

2022. április 20.
Meghan Markle hollandiai utazásuk alkalmával újra megmutatta, hogy stílus dolgában még mindig nagyon érti a dolgát.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Meghan Markle és férje, Harry újra Európában tartózkodik, a herceg által alapított Invictus Játékokon mutatták meg magukat újra, nem kis reklámot biztosítva ezzel a katonák és veteránok számára szervezett sporteseménynek. Ahogy az lenni szokott, a házaspárt ezúttal is fotósok hada követte, az egykori színésznő szettjeire pedig megszámlálhatatlan teleobjektív szegeződött. Alább összegyűjtöttük, hogy hollandiai útjuk során milyen elegáns, némi kaliforniai lezserséggel fűszerezett outfitekben mutatta meg magát Meghan Markle.

Meghan Markle

Április 15-én egy fehér, 3500 dolláros Valentino blézerben és egy hozzá illő, 1540 dollár Valentino nadrágban mutatkozott. A nadrágkosztümhöz egy 3500 dolláros, ugyancsak Valentino táskát és Aquazzura magas sarkút viselt.

Meghan Markle

A Jaguar Land Rover Driving Challenge-n egy 350 dolláros Moussy Vintage farmerben, egy 3500 dolláros Celine blézerben, egy 2800 dolláros Triomphe retiküllel, egy 945 dolláros Linda Farrow pilóta napszemüvegben és egy pár Chanel balerinában jelent meg.

Meghan Markle

Meghan Markle a második napot egy 780 dolláros fehér Khaite bodyban, fekete nadrágban, egy pár pöttyös, 895 dolláros Manolo Blahnik magas sarkúban, és egy 15 200 dolláros Cartier Juste Un Clou gyémánt nyakláncban zárta.

Meghan markle

Április 17-én újra a farmer mellett tette le a voksát, amihez egy 2195 dolláros Brandon Maxwell blézert és egy 665 dolláros Manolo Blahnik BB magas sarkút választott.

Meghan Markle

Meghan április 17-én viselt második szettje egy 600 dolláros, lézervágott Valentino miniruha volt, amihez ezúttal nude helyett bátor vörös rúzst használt.

Forrás: Pagesix Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!