Alkalmak, amikor Meghan Markle és Harry herceg összeöltöztek

2022. július 06.
A brit királyi család tagjai a legapróbb részletekig odafigyelnek a megjelenésükre, így akár még arra is, hogy a párjukhoz passzoló ruhában vegyenek részt egy nyilvános eseményen.

Köztudott tény, hogy Diana hercegné számtalan téren, így például az öltözködést illetően is máig inspiráló hatással van fiai feleségeire. Meghan Markle és Katalin hercegné gyakran választ magának olyan ruhát egy nyilvános eseményre, ami a szívek királynőjének tetszését is elnyerte – sőt, előszeretettel viselik Lady Di ékszereit. Ám nemcsak Wales egykori hercegnéjének stílusa ihleti meg őket – sokszor éppen a másik gardróbjából lesnek el pár tippet. De olyan is előfordul, hogy a férjeikhez igazítják a megjelenésüket. Meghan Markle és Harry herceg például előszeretettel hangolja össze az öltözetét egy-egy hivatalos rendezvényen – ezzel is kihangsúlyozva a tényt, hogy ők ketten bizony egy erős egységet alkotnak.

Ilyen volt II. Erzsébet királynő 92. születésnapi ünnepsége is 2018-ban, ahol mindketten tengerészkékben jelentek meg – Meghan például egy gyönyörű Stella McCartney modellben.

Meghan Markle és Harry herceg

Úgy tűnik, ez a szín akkoriban közel állt a szívükhöz, mert még ugyanebben az évben az Auckland Háborús Emlékmúzeumba is ilyen árnyalatú páros szettben érkeztek.

Meghan Markle és Harry herceg

Sőt, a fegyverszünet napján (Remembrance Day) is erre szavaztak.

Meghan Markle és Harry herceg

De fekete-fehérben is fantasztikusan néznek ki együtt.

Meghan Markle és Harry herceg

Mindazonáltal a kék visszatérő szín az esetükben.

Meghan Markle és Harry herceg

Amikor azonban az egyik legutolsó napjukat töltötték a királyi család dolgozó tagjaiként, pirosban tették felejthetetlenné a kilépésüket.

Meghan Markle és Harry herceg

Fotó: Getty Images

És a királyi család jegygyűrűinek történetét ismered?