Meghan Markle egy eddig soha nem látott képet mutatott a kisfiáról, Archie-ról

2021. november 19.
Meghan Markle volt a vendége a tegnapi The Ellen Show-nak, ahol meg is osztott egy eddig soha nem látott képet a kisfiáról, Archie-ról.

Meghan Markle a régi jóbarátja, Ellen DeGeneres talkshow-jában vendégeskedett, ahol megosztott egy új fotót a kétéves fiáról Archie-ról. A kisfiú ugyan csak hátulról látható a képen, de így is rögtön szembe tűnik, mennyire hasonlít az apukájára: Archie-nak ugyanolyan vörös haja van, mint Harry hercegnek.

archie

A fotón az látható, ahogy a kisfiú éppen megeteti a család csirkéit. Az állatokat a hercegi pár rögtön a Kaliforniába költözésük után mentette ki egy ipari állattelepről. „Nagyon édesen bánik a csirkékkel. Archie olyan gyengéd lélek” – mondta a fotó láttán Ellen DeGeneres, akiről tudvalevő, hogy Meghan és Harry szomszédságában lakik Montecitóban, és gyakran meg szokta látogatni a családot.

Érdekesség, hogy Archie a képen egy pár Peppa malacos csizmát visel – korábban Vilmos herceg egy interjúban elárulta, hogy a kis György herceg is nagy Peppa malac-rajongó.

Fotó: Youtube, Getty Images

Olvass tovább!