Sztárok, akik bebizonyították, hogy az oversize felső nagyon is nőies

2022. augusztus 04.
Egyáltalán nem szereted, ha hozzád tapadnak a felsőid, ezért inkább a túlméretezett modellekre szavazol? Semmi gond, ugyanis ezek a pólók és ingek is kifejezetten csinos megjelenést kölcsönözhetnek neked.

Nem érzed komfortosnak a crop topokat vagy a testhez simuló pólókat? Inkább a túlméretezett darabokat veszed le a boltok polcairól? Nos, ideje búcsút mondanod azoknak a tévhiteknek, miszerint nagyobb méretű ruhákat viselve nem lehetünk nőiesek és csinosak. Sőt, a hírességek az elmúlt években számos alkalommal bebizonyították már, hogy az oversize pólók és ingek nem mennek ki a divatból. Egyre több világsztár veti be a mindennapokban ezeket a modelleket, még a vörös szőnyegen is. Éppen ezért bátran inspirálódhatsz a következő galériából, ha nem tudod, hogyan is viselhetnéd a túlméretezett felsőidet sikkesen – mint például Rihanna, aki fellépőruhaként vetett be egyet.

Rihanna

Kétségtelen, hogy a Kardashian-család tagjai mindig aktívan követik a legfrissebb trendeket: Kim pedig egyetért abban, hogy az overzize pólók is lehetnek nőiesek. Ő például egy olyan darabot kapott magára, amit Michael Jackson és Prince fotója díszít. Ezt a hétköznapokra ideális szettet rövidnadrággal és sportcipővel egészítette ki.

Kim Kardashian

A húga, Kylie Jenner viszont egy vörös szőnyeges eseményen vonult fel egy túlméretezett pólóruhában, amit egy élénklila csizmával dobott fel, hogy az összhatás egy kicsit elegánsabb legyen.

Kylie Jenner

Hasonló outfitre szavazott Jennifer Lopez is, aki egy térdig érő, farmerhatású Versace csizmát húzott az oversize inge mellé.

Jennifer Lopez

A Trónok harca sztárja, Sophie Turner azt szemléltette, hogyan lehet bulizós szetté alakítani a nagy méretű pólónkat.

Sophie Turner

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber még a párizsi divathéten is bevetette az egyik kényelmesen bő ingét.

Hailey Bieber Baldwin

Fotó: Getty Images

Ezt a galériát láttad már?