Sztárok, akik bebizonyították, hogy a fehér ing és a fekete nadrág nem unalmas iskolai szett

2022. július 10.
Felejtsd el az évzárókon és vizsgákon kötelezően viselt összeállítást, mivel valójában egy kifejezetten divatos megjelenésről van szó.

A fehér ing, fekete nadrág összeállítás hallatán a legtöbben gondolatban azonnal visszarepülünk az iskolai évekhez, amikor még ez volt az egyenruhánk az évnyitókon, megemlékezéseken, az érettségi napjain – vagy akár az egyetemi vizsgákon. Így persze érthető, ha a diákléttel együtt ezt a kombinációt is magad mögött hagytad, mert főként a kellemetlen percekre, a feszengésre emlékeztetett. Pedig érdemes adnod neki még egy esélyt, mert ez a megjelenés valójában egyáltalán nem unalmas – sőt! A fehér ing viselése fekete nadrággal sohasem megy ki a divatból – és sem egy munkahelyi megbeszélésen, sem egy színházi előadáson nem lőhetsz vele mellé. A galériánkban szereplő sztárok pedig be is bizonyítják neked, hogy ideje elővenned a gardróbodból ezeket a ruhadarabokat.

Meghan Markle például ezt választotta, amikor bemutatta azt a kapszulakollekciót 2019 őszén, amit álláskereső nőknek tervezett.

Meghan Markle

Ráadásul még egy fehér ingnek is lehet ezer arca: nézd csak meg azt a rövid ujjú, pöttyös darabot, amit Diane Kruger vett fel a vörös szőnyegen.

Diane Kruger

És nem csak az felsőd, a nadrágod is lehet kurtább verzió, az sem ront az összhatáson. Zendaya rá az élő bizonyíték!

Zendaya

De a klasszikus szabással természetesen tényleg sohasem lőhetsz mellé. Egy Emma Watsonéhoz hasonló, letisztult szettben gyakorlatilag bármilyen elegánsabb eseményen megjelenhetsz.

Emma Watson

Fotó: Getty Images

Inspirálódj tovább a sztárok stílusából!