Jane Fonda a H&M nagykövete lett

2022. augusztus 08.
Jane Fonda fitneszlegenda a legújabb H&M kampányban újra megmutatja, a fittségnek semmi köze az életkorhoz.

Mozgásra buzdít a H&M legújabb kampánya, illetve kollekciója, amihez nemcsak a 84 éves Jane Fondát sikerült megnyernie a márkának, de JaQuel Knight amerika táncos-koreográfust is, aki többek között olyan híres videóklipekhez álmodott koreográfiát, mint Beyoncé Single Ladies vagy Formation slágere.

Jane Fonda

A kampány nem titkolt célja, hogy az egész világot megmozgassa, a márka új movewear vonala pedig ehhez igazodik. „A H&M Move egy mozgalom. Azért született, hogy a mozgást ünnepelje, hogy mozgásra bírja az egész világot. Erőfeszítéseink középpontjában a sport előtt álló akadályok lebontása áll, kezdve a sportruházat demokratizálásával” – nyilatkozta Simon Brown, a H&M Move vezérigazgatója. Az első kollekció számos sportkiegészítőt tartalmaz, beleértve a funkcionális felsőket, a könnyű kabátokat, a leggingseket, és kifejezetten az edzéshez és futáshoz tervezett darabokat.

„A H&M Move tényleg arról szól, hogy az egész világot megmozgassa, ezt pedig jómagam is megtettem már az életem során párszor. Nagyon tetszett a sportruházat helyett a movewear elnevezésű filozófia is, hiszen itt nem a sportról van szó, arról, hogy az ember fittebb vagy soványabb legyen. Nem, itt arról van szó, hogy megadjuk a testnek a mozgást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy gondoskodhasson önmagáról” – magyarázta Jane Fonda Oscar-díjas színésznő, aki hozzátette, a rendszeres mozgásnak köszönheti, hogy nemcsak fizikálisan, de szellemileg is fitt tudott maradni.

Forrás: Vogue Fotó: H&M

Olvasd el ezt is!