„Csak jó génekre és sok pénzre van szükség” – Jane Fonda őszintén beszélt az öregedésről és a plasztikáról

2022. augusztus 03.
Sok más hírességgel ellentétben Jane Fonda nem titkolózik, ha plasztikáról van szó. Nyíltan beszél korábbi beavatkozásairól, és az öregedéssel kapcsolatos érzéseiről.

A 84 éves Jane Fonda a Vogue-nak adott interjújában beszélt az öregedéssel kapcsolatos gondolatairól.  „Majdnem 85 éves vagyok, de nem tűnök olyan öregnek. Szeretném rávenni a fiatalokat, hogy ne féljenek az öregségtől, meg kellene érteniük az embereknek, hogy csak azért, mert egy bizonyos korban vannak, még nem kell lemondaniuk az életről, lemondaniuk a szórakozásról, és arról, hogy barátokat vagy barátnőket szerezzenek maguknak, vagy azt csinálják, amit csak szeretnének.”

Az ikonikus színésznő azt mondja, ő maga sosem habozik elárulni a korát, bár azt is tudja jól, hogy a legtöbb emberhez képest neki kivételezett helyzete van. „Igen, Fonda, van pénzed. Megengedhetsz magadnak egy edzőt. Megengedheted magadnak a plasztikai műtéteket. Megengedheted magadnak az arckezeléseket. Megengedheted magadnak azokat a dolgokat, amelyek segítenek abban, hogy továbbra is fiatalnak tűnj. Ez mind igaz. A pénz tényleg segít. Ahogy mondani szokták, csak jó génekre és sok pénzre van szükség.”

Az interjú során Fonda a saját plasztikai műtétjeiről is őszintén vallott: „Mindannyian ismerünk egy rakás gazdag nőt, akik mindenféle arcfelvarrásnak meg hasonló dolgoknak alávetették magukat, és mégis szörnyen néznek ki. Nekem is volt arcplasztikám, de leálltam vele, mert nem akarom eltorzítani az arcomat. Nem vagyok büszke arra a tényre, hogy plasztikáztattam. Nem tudom, hogy ha újra megtehetném, megtenném-e. Akkor megtettem, ezt elismerem. De könnyen függővé lehet válni, sok nő teljesen a plasztikai műtétek megszállotja lesz.”

A színésznő hozzátette, hogy arckezelésekre, és különféle arckrémekre ma már sokkal kevesebbet költ, de arra mindig próbál figyelni, hogy hidratált maradjon, mozogjon, elegendőt aludjon, kerülje a napsugárzás. „És persze vannak jó barátaim is, akik megnevettetnek. A nevetés egy jó dolog” – tette hozzá a színésznő.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!