Meghan Markle káprázatos kalapjai egy vagyonba kerülnek

2022. augusztus 17.
Mióta Meghan csatlakozott a királyi családhoz, rendkívül kifinomult ízléssel válogatja meg a kalapjait, amelyek szinte mindig magukra vonják a figyelmet.

Több mint két év telt el azóta, hogy Meghan Markle 2020 márciusában, a Nemzetközösség napi szertartáson utoljára a királyi család dolgozó tagjaként lépett a nyilvánosság elé. Egy világjárvány és rengeteg családi dráma után Sussex hercegnéje idén nyáron tért vissza először az Egyesült Királyságba Erzsébet királynő platinajubileumára. Sokan sokféle okból lehettek kíváncsiak a hercegné visszatérésére – mi kifejezetten azt szerettük volna látni, vajon milyen szettben és milyen hozzá illő kalapban fog a kamerák elé lépni.

A brit királyi család női tagjainak minden formális eseményen kalapot kell hordaniuk – kivéve az esti órákban. Ha egy esemény beltéri és este 6 után kezdődik, akkor a kalap helyett már tiarát illik felvenni. Még egy csavar a történetben, hogy tiarát csak férjezett nők hordhatnak.

Mióta Meghan csatlakozott a királyi családhoz, rendkívül kifinomult ízléssel válogatja meg a kalapjait, amelyek szinte mindig magukra vonják a figyelmet. Az alábbiakban mutatjuk a kedvenceinket.

meghan-markle

A királynő platinajubileumi ünnepségén tartott hálaadó istentisztelet volt Meghan első hivatalos nyilvános megjelenése az Egyesült Királyságban, mióta Harryvel függetlenedtek a királyi családtól. Ennek alkalmából Meghan egy krémszínű Dior szettet választott, amelyet egy széles karimájú, Stephen Jones által tervezett Dior kalappal koronázott meg.

erzsebet-kiralyno-vilmos-herceg-katalin-hercegne

Meghan idén nem jelent meg nyilvánosan a Trooping the Colour rendezvényen, de lesifotósok így is lencsevégre tudták kapni. (A képeket itt tudod megnézni.) Az alkalomra a hercegné egy szintén Stephen Jones által tervezett krémszínű és tengerészkék kalapot viselt. A kalapnak az ára nem kevesebb, mint 1 344 font, mai árfolyamon több mint 620 ezer forint.

meghan-markle

Sussex hercegnéje Jackie Kennedyt idézte meg ebben a krémszínű pillbox kalapban, amit 2019-ben viselt a Nemzetközösség napi szertartásán a westminsteri apátságban. Az egyedi fejdíszt Jane Taylor tervezte.

meghan-markle

Meghan Markle a királyi család hivatalos tagjaként 2018 karácsonyán egy fekete koktélkalapot viselt két tengerészkék tollal. Az Awon Golding tervezte fejdísz 435 dollárba, azaz több mint 160 ezer forintba kerül.

meghan-markleA hercegné egy fekete barettet választott a westminsteri apátságban tartott 2018-as fegyverszüneti napi szertartáson. A kalapot Stephen Jones tervezte.

meghan-markle

A 2018-as óceániai körútjukon Harry és Meghan a Fidzsi-szigeteket is célba vette, az érkezés napján Sussex hercegnéje egy fehér Zimmerman ruhát és egy fehér, hálós részletekkel díszített Stephen Jones kalapot viselt. A fejdísz ára 250 font, tehát kicsit több mint 110 ezer forint.

meghan-markle

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank 2018 esküvőjén Meghan egy Noel Stewart által készített és méretre szabott tengerészkék fascinátort viselt egy tengerészkék Givenchy kabáttal.

meghan-markle

Meghan Markle Lajos herceg keresztelőjén egy olívazöld színű Ralph Lauren ruhában és egy Stephen Jones kalapban vett részt. A lapos, széles karimájú kalap oldalát masnis részlet díszítette.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!