Ezek voltak Meghan Markle első szavai Harry hercegről a megismerkedésük után

2022. augusztus 10.
Harry herceg pillanatok alatt levette a lábáról Meghan Markle-t.

2016 nyarán Meghan Markle a Briliáns elmék című sorozat színésznője volt, aminek köszönhetően az arcát már a fél világ megismerhette. Ez volt az az időszak, amikor Markle először találkozott jövendőbeli férjével, Harry herceggel. Erről a bizonyos találkozásról és az azt követő eseményekről is írt most megjelent, Bosszú. Meghan, Harry és a Windsorok közötti háború című könyvében Tom Bower.

A könyv szerint Meghan Markle rendkívül izgatottan mesélt barátnőjének, Gina Nelthorpe-Cowne-nak a Harryvel történt első találkozásukról. A színésznő el volt ragadtatva a hercegtől, és alig várta a következő randijukat. „Kedves, imádnivaló és egy igazi úriember” – ezek voltak állítólag azok a szavak, amelyekkel a jövendőbeli hercegné jellemezte Harryt. Bower szerint az első randi éppen jókor jött Markle számára. „Közel volt a 35-höz, és a barátnőjének többször említette, hogy ketyeg a biológiai órája. Gyereket akart.”

Meghan Markle és Harry herceg

Tizenhat hónappal az első randi után, 2017 novemberében Harry és Meghan bejelentették az eljegyzésüket. A bejelentéssel egy időben adott interjúban Markle a következőt mesélte: „Találkoztunk egy italra, és aztán minden olyan gyorsan történt. Rögtön éreztük, hogy szeretnénk még látni egymást.”

Harry később James Corden műsorában mesélt a megismerkedésükről. Mint mondta, ő már a második randevú végén úgy érezte, Meghan Markle számára az igazi. „A második randin már kezdtem azt gondolni, hogy hű, ez elég különleges. Nem az volt a lényeg, hogy hova mentünk, hanem az, ahogyan egymásra találtunk. Annyira jól éreztük magunkat egymás társaságában.”

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!