Egy különleges kreatív csapat inspirálta a Zalando legújabb tervezői kampányát

2022. október 01.
Edem Dossou francia stylist, valamint kreatív barátai, Justin French, Laurence Kleinknecht, Dourane és Melissa Bon közösen alkották meg a Zalando legújabb, „Egy új generáció portréi” című tervezői kampányát. A sokoldalú művészek az A.W.A.K.E. MODE, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO és Proenza Schouler darabokból állították össze a kollekciót.
kreativ-zalando-tervezo-kampany

A Zalando, Európa egyik vezető divat- és életmódplatformja elindította legújabb, Egy új generáció portréit című kampányát. A projekt a szezon legnépszerűbb darabjait mutatja be a Zalando tervezői választékából, mindezt a divatszakma kreatív és inspiráló szereplői által összeállítva.

kreativ-zalando-tervezo-kampany

Az együttműködés rendhagyó ötleteiből eddig nem látott szettek születtek. A párizsi stylist, Edem Dossou barátaival közösen, Justin French fotóssal, Laurence Kleinknecht kommunikációs szakemberrel, DJ Dourane casting igazgatóval és Melissa Bon modell és énekesnővel közösen alakította ki a Zalando tervezői darabokból álló egyedi kollekcióját.  A kampányt egy klasszikus évkönyv mintájára készítették el, olyan tervezők darabjai közül választottak, mint 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. MODE, Bally, Christopher Kane, GCDS, MM6 Maison Margiela, Marni, MOSCHINO, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh és Vivienne Westwood.

A közösen összeválogatott kollekció egyéni portréit és csoportképeit Justin French fotós készítette Edem Dossou stylisttal karöltve, mindezt a Kitten Productions hívta életre. A kampány a Zalando saját weboldalán és közösségimédia-felületein látható szeptember 19-től 2022. október 2-ig.

kreativ-zalando-tervezo-kampany

Justin French

A Zalando Designer kategóriája igazi inspirációként szolgál a luxus divat iránt érdeklődőknek, ezzel is segítve a vásárlókat, hogy jobban megismerjék a már kedvelt és a feltörekvő márkákat is. Olyan tervezők darabjaival találkozhatnak, mint a Missoni, Erdem, gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel, MM6, valamint Victoria Beckham, Proenza Schouler és Roksanda. A kategória célja, hogy a vásárlók és a tervezők is egy kedvenc felületként használják, miközben a fenntarthatóságot, a sokszínűséget és a befogadást is előmozdítja.

A Zalando

A Zalando Európa egyik vezető online divat- és életmódplatformja. A 2008-ban Berlinben alapított vállalat 25 országban közel 49 millió vásárló számára kínál ruházati termékeket, cipőket, kiegészítőket és szépségápolási cikkeket. A nemzetközi márkák választéka a világhírű nevektől egészen a helyi tervezői márkákig terjed. Platformunk az inspiráció, az innováció és az interakció közös divatcélpontja. Európa legdivatosabb technológiai vállalataként keményen dolgozunk azon, hogy digitális megoldásokat kínáljunk a divatvilág minden aspektusára: vásárlóink, partnereink és a Zalando történetének minden értékes szereplője számára. Célunk, hogy a divat kiindulópontja legyünk, és fenntartható platformként nettó pozitív hatást gyakoroljunk az emberekre és a bolygóra egyaránt.

kreativ-zalando-tervezo-kampany

Laurence Kleinknecht

A csapat a saját stílusukról:

Edem Dossou, Stylist és Main Talent

  • „Nekem nincs nagyszerű stílusom, nekem nagyszerű barátaim vannak! A legjobb tanács, amit apukámtól kaptam: Utánozd azt, ami másokban jó. Ezt sosem szégyelltem.”
  • „Ami a divatot illeti, a személyes stílusom a sokszínűségből és a kreativitásból táplálkozik azok által az emberek által, akikkel van szerencsém találkozni.”

Justin French, Fotós

  • „A barátaim a gondoskodásukkal, a szeretetükkel és az őszinteségükkel inspirálnak.”

Dourane, Casting Director, modell, DJ

  • „A mindennapi stílusomat leginkább azok az emberek inspirálják, akiket a hétköznapokban látok, gyalogosok az utcán, a barátaim, családtagok. Alapvetően mindenki, akit látok.”
  • „Szeretem feldobni a stílusomat azzal, hogy mindig hiteles maradok.”
  • „Ha egy szóval kellene jellemeznem a stílusomat, akkor azt mondanám, hogy rugalmas!”

Melissa Bon, Modell és énekes

  • „A könnyed stílus elsajátításához a legjobb alapdarabjaidat kell kombinálnod és fontos, hogy jól érezd magad bennük, valamint jó minőségű anyagokból készüljenek.”

kreativ-zalando-tervezo-kampany

Melissa Bon

Laurence Kleinknecht, Kommunikáció, tanácsadás, PR

  • „Tudom, hogy mi áll jól nekem.”

Olvass tovább!