Victoria Beckhamnek nagyon rossz a viszonya új menyével

2022. szeptember 13.
A legújabb pletykák szerint az egykori Posh Spice összeveszett menyével, Nicola Peltzzel, a családhoz közel álló források szerint Brooklyn felesége valójában nem az a lány, akit Victoria korábban megkedvelt.

Victoria Beckham és menye, Nicola Peltz kapcsolata az elmúlt időszakban gyakran szolgáltatott témát a világsajtónak. A legutóbbi értesülések szerint a két nő kimondottan rossz viszonyban van azóta, hogy a színésznő hozzáment az énekesnő legidősebb fiához.

rossz-viszony-victoria-beckham-veszekedes-nicola-peltz

A sztártervező állítólag nagyon rossz viszonyban van a 27 éves színésznővel. Belső források szerint a feszültséget az gerjesztette, hogy Brooklyn és Nicola esküvőjén Victoria megpróbálta ellopni a show-t a menyasszony elől, aki nem akarta az anyósa által tervezett ruhát viselni a nagy napon. Annak ellenére, hogy Victoria megpróbálta rendezni a nézeteltéréseket fiával és menyével azáltal, hogy meghívta őket a párizsi divathétre, a pletykák szerint Victoria úgy érzi, Nicola már nem az a lány, akit egykor megismert.

„Nicola nem volt igazán híres, mielőtt megismerkedett Brooklynnal. Persze, gazdag volt, de olyan színésznő volt, akinek csak néhány kisebb film fűződik a nevéhez. Amióta hozzáment Brooklynhoz, egyre ismertebb” – mondta egy forrás a HEAT magazinnak. Victoria és David állítólag attól tartanak, hogy a milliárdos lánya árthat legidősebb fiuknak. A pletykák szerint a Beckham szülők úgy érzik, hogy a fiatalok kapcsolata kiegyensúlyozatlan, mert Brooklyn sok áldozatot hozott feleségéért, de nem igazán látják, hogy fiuk mit kap ezért cserébe. 

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!