Diane von Furstenberg fürdőruhás szelfivel bátorítja a nőket

2021. január 08.
„Az életkor nem szégyen” – írta a tükörben készült szelfije mellé a legendás divattervező, Diane von Furstenberg.

„Megőrültem, hogy ilyet posztolok?” – fűzte hozzá fotójához a 74 éves divattervező, Diane von Furstenberg, amelyen olívazöld fürdőruhában pózol, közvetlenül azután, hogy úszott egyet az óceánban. „Az életkor nem szégyen. Csupán annak bizonyítéka, hogy éltél! Szeretek mindenkit!” – tette még hozzá von Furstenberg. 

diane-von-furstenberg-furdoruha-szelfi

A divatikon híres követői, köztük Christina Cuomo és Andie MacDowell szinte azonnal méltatta a sminkmentes szépséget a kép alatti kommentek között. Kris Jenner azt írta Diane von Furstenberg fotója alá, hogy gyönyörű, míg Lily Aldridge szupermodell csak annyit kommentelt: „Őrülten gyönyörű! Kívül és belül.” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane von Furstenberg (@therealdvf)

Diane von Furstenberg egész karrierje során a női egyenjogúság és a női erő szószólója volt. „Szeretek nő lenni. Korábban egy férfi életét akartam élni egy nő testében, és ez nem ment túl jól. Azt szeretném, ha erre minden nő rádöbbenne egyszer. Nőként is erősek vagyunk” – mondta von Furstenberg még egy 2019-es interjúban. 

Diane von Furstenberg nem az első híresség, aki ötven, sőt hetven felett fürdőruhában áll a fényképezőgép elé. Egy másik legendás divattervező, a 71 éves Vera Wang elképesztő hasizmai 2020-ban robbantották fel az internetet.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images