A Chanel nagy dobása – kihagyhatatlan kiállítás Párizsban

2022. december 23.
Varázslat, bámulatos dizájn, kulisszatitkok és persze csodás illatok – ez vár arra, aki azon szerencsések közé tartozik, hogy bejut a Chanel ingyenes kiállítására Párizsban.

Mindegyik érzékszervünket megörvendezteti a Chanel nagyszabású kiállítása Párizsban, a Grand Palais Éphémère-ben (a Grand Palais felújítás miatt évekre bezárt, helyettesítésére szolgál a Grand Palais Éphémère). A legendás Chanel N°5 parfüm történetén túl megismerhetjük az összes többi jelentős illat (a Cocótól a Chance-ig) sztoriját, inspirációját – mindezt játékosan, fantáziadúsan, lenyűgözően. És ezek a jelzők egyáltalán nem túlzóak.

A Chanel célja a LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL kiállítással, hogy a márkát közelebb hozza az érdeklődő közönséghez, hogy ne csak egy szűk, kivételezett réteg érezhesse úgy, hogy megismerheti a divatházat, hanem mindenki. A kiállítás éppen ezért ingyenes, csak előzetes online regisztrációhoz kötött. A nagy érdeklődés miatt a regisztrációs helyek már beteltek, de még így is van lehetőség bejutni, a kiállítás bejáratánál kell érdeklődni. Ha január 9-ig Párizsban járunk, ne hagyjuk ki!

Nézd meg galériánkat!

30 fotó megtekintése

Olvasd el ezt is!