Grace Kelly unokája a Chanel kifutóján lovagolt

2022. január 27.
Az alma nem esett messze a fájától. A legendás Grace Kelly unokája nagyon hasonlít nagymamájára, és kétségtelenül örökölte azt az arisztokratikus eleganciát, amiért a színésznőbe is beleszeretett a monacói herceg.

A párizsi divathéten lovagolt végig a Chanel divatház kifutóján Charlotte Casiraghi monacói hercegnő, Grace Kelly unokája. Még tavaly választotta a márka nagykövetei közé a Chanel a 35 éves hercegnőt, aki tizenegyedik a monacói öröklési rendben. Ezúttal pedig ő nyitotta meg lóháton a divatház 2022-es tavaszi–nyári haute couture kollekciójának bemutatóját. Nagymamája 1956-ban házasodott össze III. Rainier monacói nagyherceggel. 

grace-kelly-unoka-chanel-lovagol

Casiraghi egy teljesen fekete öltözetben lovagolt, hozzá illő kobakot viselt, ahogy végiggaloppozott a divatbemutató első sorában ülők, többek között Anna Wintour, Pharrell, Margot Robbie, aki szintén a márka nagykövete, Sofia Coppola előtt. 

A Chanel már két nappal a bemutató előtt csepegetett információkat arról az Instagram-oldalán, hogy Casiraghit is láthatjuk a kifutón, ráadásul lóháton. 

grace-kelly-unoka-chanel-lovagol

Charlotte Casiraghi Caroline hannoveri hercegnő és az 1990-ben elhunyt Stefano Casiraghi lánya, II. Albert nagyherceg unokahúga. Modellként, íróként és műlovaglóként tevékenykedik, ahogy azt a párizsi divathéten is bizonyította, nem is rosszul.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!