Ruhák és kiegészítők, amikkel megidézheted Wednesday Addams stílusát

2023. január 03.
A gót stílus sikkesebb, mint valaha, a Wednesday sorozat igazi csemege a fekete szettek szerelmeseinek.

Emily Párizsban kihívójára akadt. A színes outfitek királynőjének tökéletes ellenpontjaként érkezett a Netflixre Wednesday Addams karaktere, akinek ruhatára új értelmet ad a gót sikk kifejezésnek.

Rég volt már, hogy az Addams család szatírikus világán nevetett borzongva a nagyérdemű, Tim Burton rendezésében azonban most méltó spinoff készült Wednesday főszereplésével. A sorozatnak pedig nemcsak a története izgalmas, de képi világa is, melynek szerves részét képezik a szerdai gyermek éjfekete szettjei.

Jenna Ortega mint Wednesday Addams

Fotó: Netflix

A Jenna Ortega által játszott karakterre jellemző fekete-fehér felsőket, zárt, galléros ruhákat mesterien gondolták tovább és egészítették ki streetwear elemekkel, a legutolsó divat szerinti platformcipőkkel, miközben a vintage stílus végig ott kúszik-mászik az outfitek darabjain.

részlet a wednesday sorozatból

Fotó: Netflix

Már most arról beszélnek, hogy a sorozat nagy hatással lesz a jövő évi trendekre – éppen a stílusosan dark hatása miatt, ami a színekben tobzódó 2022 után a ’23-as tavaszi–nyári kollekciókban is tetten érhető, és ami megadja a másság érzését. A gót stílus kitűnik a tömegből, mégis ismerős, a számtalan kiegészítő és apró részlet csemege a divatkedvelőknek, a kilencvenes évek trendjei ráadásul eddig is folyamatosan szállingóztak vissza a divatba, jól passzol különcsége az épp futó divatrányzatokhoz.

Zara 11 595 Ft

NUBU 79 900 Ft

Kazar 94,99 €

Mohito 9995 Ft

& Other Stories 50 €

Reserved 7995 Ft

Never Fully Dressed – Zalando 80 990 Ft

F&F 9490 Ft

COS 350 €

Agneskovacs 170 000 Ft

Zara 11 995 Ft

Reserved 11 595 Ft

Dr. Martens – answear.hu 95 990 Ft

Mango 19 995 Ft

Ezt olvastad már?