Las Vegas ihlette az Anna Daubner új kollekcióját

2023. március 12.
A 2023-as tavaszi-nyári kollekció a Lucky me névre hallgat, két nagyobb fejezet formájában mutatkozik be: A Las Vegas márciusban jelenik meg, júniusban pedig a The Wild Westtel folytatjuk.
Las Vegas ihlette az Anna Daubner új kollekcióját

Anna számára különösen személyes tartalommal bír a kollekció elnevezése, hiszen mindennap szerencsésnek, hálásnak érzi magát, hogy olyan ruhákat alkothat, melyek boldogságot okoznak viselőjüknek. Ezért ebben a szezonban nagy hangsúlyt fektetünk a sokak által megszeretett és a márka védjegyévé vált egyedi mintákra, amelyeket Anna – a tervező – saját kezűleg rajzolt és álmodott meg. Minden minta egyedi, különleges, igazi „annadaubneres” hangulatot áraszt.

A Las Vegas című fejezetet az eredeti 60-as évekbeli kaszinók neon feliratai és a hírhedt Nevadai sivatagban elterülő város, Las Vegas ihlette. A kollekció játékos elemekkel vegyíti a már kedvelt ikonikus Anna Daubner sziluetteket, melyet két igazi „annadaubneres” mintával bolondítottunk meg.

A Casino mintán megtalálod a legszebb eredeti neon feliratokat, melyek a várost díszítették a 60’as években. A legpuhább viszkózra nyomtuk ezt a printet, hogy igazán kényelmesen érezd magad idén tavasszal. A Terrazzo minta visszarepít a szerencsejátéktermekbe, csillogó hangulatukba és porosodó jackpot gépei közé. Megfelelő választás lehet a lágyabb tónusok és a finomabb vonalak kedvelői számára. Minden apró mintát Anna saját kezűleg rajzolt, majd választotta ki a megfelelő színeket, melyek tökéletesen illenek a kollekcióhoz. Igazi prémium minőségű darabokkal készültünk erre a szezonra, a virágos jacquard anyag igazi jackpot lesz a tavaszi kívánságlistádon. Izgalmas részletekkel, húzásokkal, kontrasztos eldolgozásokkal és finom hullámokkal tettük még kiemelkedőbbé ezeket a darabokat.

20 fotó megtekintése

Küldetésünk, hogy a márkát évről évre egyre fenntarthatóbbá tegyük. Így ennek a kollekciónak a fő jellemvonása, hogy a darabok mintegy 80 százaléka természetes anyagokból, a további része pedig újrahasznosított vagy újrafelhasznált anyagokból készült el. A legfontosabb szempont továbbra is az, hogy a lehető legjobb módon törekedjünk a fenntarthatóságra.

Fotó: Kecskés Marci, Modell: Vivi @Elevenmodels, Haj: Vincze Lina, Smink: Leányfalvi Vanda