Rihannának nincs mit rejtegetnie – rövidke felsőben villantotta pocakját

2023. március 20.
Rihanna pár nappal ezelőtt négy különböző extravagáns szettben mutatta meg kismama stílusát az Oscar-gálán, most azonban a megnézhetjük, milyen a mindennapos, laza kismama öltözködése.

A paparazzik Los Angelesben kapták lencsevégre Rihanna és A$AP Rocky ikonikus párosát. Rihanna kék csíkos Loewe crop felsőt és alacsony derekú Agolde farmert viselt, ezzel kiemelve a kismama pocakját.

Rihanna és A$AP Rocky Los Angelesben

Rihanna és A$AP Rocky Los Angelesben

Rihanna nem árulta el, meddig tart a második terhessége, alakját azonban egyáltalán nem titkolja, büszkén mutatja az utcán és a vörös szőnyegen egyaránt. Első terhessége alatt nyilatkozott kismama stílusfilozófiájáról. „Talán… lázadó?” – mondta 2022 márciusában.

„Amikor láttam, hogy nők hogyan öltözködnek a terhességük alatt, azt gondoltam, hogy ez az egyetlen módja. Szóval rávettem magam, hogy túltegyem magam ezeken a prekoncepciókon, és tényleg arra fókuszáljak, hogy jól érezzem magam. Itt leszek kreatív, amikor kénytelen vagyok új ötletekkel és új módszerekkel előállni.”

Az öltözködési gondolkodásmódjáról általánosságban hozzátette: „Megmondtam magamnak, hogy nem fogok kismamaruhákat venni. Nem fogok kismamanadrágot, farmert, ruhát venni, vagy bármit megtenni, amit a társadalom előír.”

Forrás: Elle, Fotó: Getty Images