Rihanna, aggódott, hogy rossz anya lesz, amiért nem akar nemfelfedő bulit

2022. április 13.
A Vogue májusi címlapján pózoló énekesnő elárulta, bár elég határozott elképzelései vannak a várandósságról, azért még benne is merültek fel aggodalmak.

Annak ellenére, hogy Rihanna elég progresszíven közelíti meg a terhességet, most elárulta a nyilvánosságnak, azért egyetlen, bizonyos hagyománnyal kapcsolatos álláspontja miatt ő is aggódik. Kiderült ugyanis, hogy az énekesnő nem szeretne az Egyesült Államokban nagy hagyománynak és népszerűségnek örvendő nemfelfedő bulit tartani – valószínűleg ezért háborodott fel annyira, amikor a párizsi divathéten egy riporter megkérdezte tőle, hogy fia vagy lánya születik-e.

rihanna-terhesseg-anya-buli-gyerek-baba

„Megkérdeztem az orvosomat, hogy valami baj van velem, amiért nem akarom ezt? Mert az emberek folyamatosan kérdeznek tőlem. Rossz anya vagyok? Amikor készek vagyunk elmondani a világnak, majd elmondjuk nekik” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy nemcsak nemfelfedő, hanem hagyományos babaváró partit sem szeretne. Helyettük inkább egy hatalmas, zajos bulit csapna.

Nincs villásreggeli, és semmi állat alakú dolog – fogalmazott a 34 éves sztár, aki bár saját bevallása szerint ő maga is jó pár ilyen partit tervezett, rájött, hogy egyszerűen nem illik hozzá, nem tudja elképzelni, hogy az ő gyermeke miatt is ilyet rendezzenek.

„Személy szerint én egy bulit akarok. Azt akarom, hogy mindenki legyen részeg – mondja az énekesnő. – Ne ültessenek le ajándékokkal a lábam előtt valahova egy fonott székre, ahol mindenki engem bámul.”

Rihanna azt is elárulta, hogy egyébként nem feltétlenül akartak családot alapítani, de ha már így alakult, egyáltalán nem voltak ellene: „Nem tudom, hogy mikor van peteérésem, vagy bármi ilyesmi. Csak jól éreztük magunkat. Aztán egyszer csak ott volt a teszten. Nem vesztegettem az időt. Behívtam (ASAP Rockyt), és megmutattam neki. Aztán másnap reggel már az orvosi rendelőben voltam, és elkezdődött a közös utunk.”

Az énekesnő egyébként még nem vásárolt babaruhát, de reméli, hogy jövőbeli gyermeke is úgy fog érdeklődni a divat iránt, mint ő.

Forrás: Insider, Fotó: Getty

Olvass tovább!