A 80-as évek Magyarországát kelti életre a TOMCSANYI új kollekciója

2023. április 02.
A TOMCSANYI 2023-as tavasz/nyári kollekciójában a kelet-európai kultúrában mélyen gyökerező márkaidentitást közvetítő régebbi printek és fazonok térnek vissza újragondolt és frissített formában, a márka 10 éves évfordulójának alkalmából.
A 80-as évek Magyarországát kelti életre a TOMCSANYI új kollekciója

Régi bútorkárpitra emlékeztető virágminták keltik életre a mára letűnt Club Aligát, a szocialista elit irigyelt luxus nyaralókomplexumát, míg a repülőgép-minták az egykori kelet-európai jet set vágyott életstílusát juttatják eszünkbe. A 80-as évek egyik állandó kelléke, a csíkos szatyor humoros printekben éled újra, és megjelennek a Kádár-kockák is, amelyeknek eredeti változatát Katharina Roters fotográfus munkássága is inspirálta.

A minták túláradóan színes és burjánzó világát finoman ellensúlyozzák a letisztult, modern, könnyen viselhető és kombinálható fazonok. A kollekcióban sokoldalú kiegészítők is helyet kaptak, mint például a párnává alakítható strandtáskák.

A színpalettát az üde árnyalatok uralják, melyek a márkára oly jellemző, érdekes kombinációkban jelennek meg a könnyű, természetes anyagokra nyomott mintákon.

28 fotó megtekintése

A mintakollekció darabjai már elérhetők a The Garden Studio & Café-ban.