Ezekre a nyári csizmákra cseréld a szandált!

2023. április 30.
Bár sokan úgy hiszik, hogy a csizma és a bakancs kizárólag a hideg évszakokban működnek, most bebizonyítjuk, hogy a meleg napokon is a lábunkon van a helyük.
tavaszi-csizmak

A nyári bakancs és csizma mellett millió érv szól: például a legfontosabb, hogy kényelmesek, jól kombinálhatók a nyári szettekkel, elképesztően menők – és megoldást jelenthet azoknak, akik nem szeretik megmutatni pőre lábfejüket. Szerencsére a tervezők és a gyártók is egyetértenek ebben, így a nyárra a klasszikus bokacsizma mellett megjelennek a vagány westerncsizmák, a farmercsizmák és a világos, szellős bakancsok.

Kattints a képre, és lapozd végig a galériát!

10 fotó megtekintése

Erre figyelj, ha nyári csizmát vásárolsz!

Bár barna és fekete csizmája mindenkinek van, a nyári szettek szellősségével, a farmersortok rövidségével a világosabb tónusok és a rövid szármagasság harmonizál igazán. Nyáron érdemes esélyt adni a kivágott csizmáknak is, amik nemcsak menők, de megoldják a szellőzés problematikáját is. A vagánysági faktor tovább növelhető, ha textúra és szín tekintetében is bátran merünk dönteni: egy fémes színű ezüst csizma a legunalmasabb nyári szettet is feldobja.

Tamaris Bootie
A lábbeli nemcsak stílusos, de a kidolgozása is kiváló. Könnyen kezelhető felsőrésze textil és szintetikus anyag keverék. A Touch-IT talp gondoskodik róla, hogy a bakancs viselése olyan érzés legyen, mintha az ember a felhőn járna.
Zara farmer bokacsizma
Az izgalmas sarokkialakítású farmer bokacsizma hegyes orrkialakítással, latex talpbetéttel készült.
Bershka ezüst cowboy csizma
A csizma sarokmagassága: 6 cm. Rugalmas, technikai latexhab talpbetéttel készült a maximális kényelem érdekében.
Fabienne Chapot Pippa csizma
A belebújós velúr bőr bézs western csizma tömbsarokkal és rugalmas talppal készül.
Vagabond ALINA TALL BOOTS
A bézs színű bőrcsizma hegyes, szögletes kialakítással készült, az aszimmetrikus tömbsarok magassága 62 mm-es. A csizma ára: € 240
Isabel Marant csizma
Isabel Marant Rouxa csizma
Isabel Marant Rouxa bokacsizmája a párizsi márka nem mindennapi darabja. A csizmák ebben a szezonban világoskék farmer felsőrésszel, díszvarrással és kúpos sarokkal készültek. A csizma ára: €690.
Dr. Martens fehér bakancs
A legendás bőr lábbeli kívül-belül bőr, talpának vastagsága 3 cm, a cipő teljes magassága pedig 20 cm.
Palladium HI SPORT UNISEX bokacsizmák
A légáteresztő bakancs a meleg hónapokban is kiállja a próbát, kényelmes és praktikus viselet.
ASHLYNN 266 nyári bakancs
A nyári lábbeli klasszikus dizájnnal, városi stílusban készült, amin a dekoratív csatok teszik lehetővé a kényelmes beállítást. A termék ára: €153.30
Dorko Sidney csizma
Dorko Sidney csizma
Vagány stílusú csizma, masszív, extra megjelenésű talppal és stílusos, logózott hátsó szalaggal rendelkezik. Elasztikus pánt és hátsó könnyíti a felvételt.

Forrás: Marie Claire, Fotó: Getty Images