5 csizmafazon, amiért megéri leváltani a bakancsot

2022. november 21.
Mert van, amikor kellenek sokcentis sarkak.

Félre ne értsétek, mi is imádjuk a chelsea csizmák és motorosbakancsok kényelmét és küllemét, ám lássuk be, nem minden alkalomhoz és kedvhez passzolnak ezek a monstrumok. Mit vegyünk fel helyettük? Máris mutatjuk, van mellettük divatos hosszú szárú csizma szép számmal.

magasszárú csizmák

Stiletto fazonok

A bakancsok ellenpontjai a magas sarkú, klasszikus nőies csizmák, amik casual szettjeinket egy csapásra elegáns outfitekké varázsolják. Változatos sarokmagasságokkal találkozhatunk, ám a kecses sarkaknak a formáik is izgalmasak, úgy tűnik, a tervezők mostanság különös gondot fordítanak a csizmasarkakra.

Mango 19 995 Ft

Gino Rossi – CCC 49 995 Ft

Karl Lagerfeld – answear.hu 93 990 Ft

Platform

Vastag talpakat nemcsak a lapos fazonok kaptak, a tömbsarkú csizmákat is elkapta a kilencvenes évek vibe-ja – vagy a hetvenes évek, kinek, mi a retró. Vagány darabok, amik nem nélkülözik a nőies részleteket, ám elsősorban a hétköznapokra javasoljuk őket.

Vagabond 190 €

Anna Field – Zalando 38 490 Ft

Zara 49 995 Ft

Western

Cowgirlnek öltözni nem kell, ám westerncsizmát húzni határozottan menőség. Múlt évben már formálódott a trendjük, de idén télre váltak ismét a fősodor részeivé. Jöhetnek a mintázott bőrök, a színes változatok, üde színfoltjai lesznek a szezonnak, bármilyet választunk.

Zara 25 995 Ft

Lasocki – CCC 37 995 Ft

Musette 199,20 €

Combcsizmák

Meg kell hagyni, a legkockázatosabb fazonok a térd fölött végződő csizmák, ezek a fazonok sajnos nem mindenkinek állnak jól. Ám kísérletezni ér, lehetőség pedig bőven adott, az idei téli trendek közt ugyanis előkelő szerepet kaptak a combcsizmák.

Patrizia Pepe – Modivo 145 610 Ft

Musette 332,10 €

Tommy Hilfiger – answear.hu 103 990 Ft

Színhatás

Nem kell, hogy a feketére és barnára szűkítsd lehetőségeid tárát, gyönyörű színkavalkádból válogathatsz a cipőboltokban. Gyakoriak a metálos árnyalatú, fénylő csizmák is, amik az év végi buliszezon főszereplői lehetnek, míg élénk színtársaik a hétköznapok outfitjébe is könnyedén beilleszthetők.

Baldowski – ecipo.hu 87 060 Ft

Kazar 199,99 €

Zara 25 995 Ft

Ezt olvastad már?