6 divattrükk a királyi családtól, amit te is elleshetsz

2023. június 06.
A brit királyi család tagjai folyamatosan reflektorfényben élik az életüket, ami azt jelenti, hogy a megjelenésükre is 0-24 órában oda kell figyelniük. Az évek során Katalin, Meghan és a néhai Diana hercegnő is kifejlesztett jó néhány praktikus divattrükköt, amivel egyszerűen és gyorsan karban tudják tartani a kinézetüket.
Diana hercegnő 3:2

Egy-két ilyen trükköt érdemes lehet ellesni tőlük! Mutatjuk a kedvenceinket.

Diana hercegnő clutch táskákkal takarta el a dekoltázsát

Elsőre furcsának tűnhet, de amikor Lady Diana kiszállt egy autóból, szinte mindig a mellkasa elé szorított egy apró clutchot. Hogy miért? Így akadályozta meg, hogy kiszállás közben a kíváncsiskodó fotósok intim képeket készítsenek a dekoltázsáról.

Katalin csúszásgátlóval hordja a harisnyát

A királyi protokoll szigorú része, hogy a nőknek mindig harisnyát kell viselniük. Az egész napos harisnyahordás azonban meglehetősen kellemetlen is tud lenni, főleg, ha a sima anyag folyamatosan csúszkál a lábunkon. Katalin ezt úgy oldja meg, hogy mindig olyan harisnyanadrágot választ, aminek a sarkán szilikonpárnák vannak, ami megakadályozza, hogy a harisnya elcsúszkáljon a lábáról.

Diana hercegnő kalapjaiban rejtett hajtűk voltak  

A nyilvános eseményeken a royal család nőtagjainak kötelező a kalapviselés. Egy nagyobb, széles karimájú kalapot azonban egyáltalán nem könnyű hosszú távon a fejünkön tartani, főleg a szeles időben. A problémára azonban Dianának nagyon praktikus megoldása volt: rejtett hajtűket varratott a kalapjaiba, amikkel könnyen rögzíteni tudta azokat a fején.

Katalin hajhálóval tartja helyén a kontyát

Eddig észre sem vetted? Pedig, ha Katalin egy bonyolultabb konttyal jelenik meg nyilvánosan, akkor általában hajhálót szokott húzni, így óvja a frizuráját.

A royalok egy számmal nagyobb cipőt hordanak

Biztos neked is feltűnt már a fotókon, hogy Meghan lábain mintha mindig néhány számmal nagyobb magas sarkú lenne. Egyáltalán nem káprázott a szemed, a nagyobb cipő bevett trükk a hollywoodi hírességek között is, amivel a sarkuk kihólyagozódását kerülik el. Gondolj csak bele, az egész életük abból áll, hogy nyilvánosan szerepeljenek, tehát folyamatosan magassarkút kell viselniük. Ha nem hordanának nagyobb cipőket, már biztosan tönkrement volna a lábuk.

Meghan a laza, alacsony kontyokkal védi a haját

Meghan kedvenc laza kontyának is megvan a szerepe. Azért hordja olyan gyakran ezt a frizurát, hogy így óvja a haja állapotát. Ez a laza, alul összekötött konty nem töri meg a hajszálakat, így ha leereszti a haját, nem hagy benne nyomot sem, és könnyen készíthet belőle akár egy másik frizurát is. 

Fotó: Getty Images