Ezek lesznek 2023 top esküvői témái a rendezvényszervező szerint

2023. április 09.
Ahogy egyre közelebb érünk az esküvői szezonhoz, most már tényleg el kell döntenie az ifjú párnak, milyen téma köré szervezi a nagy napot. Mutatjuk, a mik lesznek az abszolút befutók 2023-ban!
Ezek az esküvői témák lesznek a legtrendibbek 2023-ban
  • Ha egy téma köré szervezzük az esküvőt, az leegyszerűsítheti a köszönőajándékok kitalálását is.
  • Az egységes látványvilág és dekoráció nagyon jól mutat, ezért is érdemes megfontolni a tematikus esküvőt.
  • 2023 top esküvői témái között lesz a Disney világ, a vintage romantika és a vízparti lazaság. 

Az esküvői ékszerek szakértője, a Shane Co. nevű cég állította össze, melyek lesznek 2023 kedvenc esküvői témái. Ehhez a Pinteresten több mint 15 ezer esküvőkkel kapcsolatos albumot elemeztek, emellett a Zola esküvőszervező céggel is konzultáltak. 

Akár inspirációt keresünk az esküvőnkhöz, akár csak kíváncsiságból, mindig érdekes megnézni, mik a legfrissebb esküvői trendek. Mutatjuk 2023 kedvenceit!

1. A vintage romantika (315 ezer pin)

A vintage esküvő letaszíthatatlan a trónjáról 2023-ban is

A vintage esküvő letaszíthatatlan a trónjáról 2023-ban is

Az igazság az, hogy a vintage esküvő már évek óta a kedvencek között van. Ez a rajongás a csipkék és légies virágok iránt még 2023-ban is tart. Annyira, hogy nem sikerült letaszítani a kedvencek trónjáról idén sem. 

Annyiban más lesz azonban a vintage esküvők látványvilága, hogy a dekorációban keveredhetnek a tipikus vintage vonásokkal – a régi családi fotókkal, gramofonnal és szépia fotót készítő standdal stb. – más kedvenc történelmi korszakunk stílusjegyei. Bátran hozzunk vegyítsük vele az 1920-as évek lazaságát vagy éppen a hetvenes évek diszkós vibrálását.

Milyen stílusjegyeket ne hagyjunk ki semmiképp? Kalligráfia, old timer autó, antik ékszerek, régi könyvek dekorációként.

2. Rusztikus esküvő (179 ezer pin)

A rusztikus esküvői téma is népszerű marad 2023-ban

A rusztikus esküvői téma is népszerű marad 2023-ban

Egy rusztikus esküvőn minden vendég otthon érzi magát. A természet veszi körül az embereket, élvezhetjük a minimalizmust, a lágy, semleges színeket és fából készült kiegészítőket. Csak azért, mert egy esküvő laza, nem jelenti azt, hogy nem romantikus és stílusos. 

Milyen stílusjegyeket ne hagyjunk ki semmiképp? Fényfüzérek, saját készítésű ültetők, fémlámpások, lenvászon.

3. Bohém eklektika (164 ezer pin)

A bohém esküvői trend továbbra is népszerű lazasága miatt

A bohém esküvői trend továbbra is népszerű lazasága miatt

A bohém esküvő sem új trend, ám nem meglepő, hogy őrzi biztos helyét a kedvencek között. A dekorációt áthatja az ifjú pár személyisége, az eklektikus, művészi látványvilág mindenkit lenyűgöz. 

Az egyik legjobb dolog a bohém esküvői stílusban, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok. A lényeg, hogy minél természetesebb és minél grandiózusabb legyen.

Milyen stílusjegyeket ne hagyjunk ki semmiképp? Vadvirágok, papírlámpások, pampafű, álomfogók, ásványok és kristályok.

4. Vízparti lazaság az esküvőn (146 ezer pin)

A vízpartot idéző esküvőről nem hiányozhatnak a kagylóhéjak

A vízpartot idéző esküvőről nem hiányozhatnak a kagylóhéjak

Függetlenül attól, hogy vízparton tartjuk-e az esküvőnket vagy sem, a tengerészstílus látványelemeit bármikor felhasználhatjuk a nagy napon. A 2023-as esküvői trendek között új befutó a vízparti hangulatot idéző látványvilág. 

Trópusi mintákkal, természetes anyagokkal és színekkel idézhetjük meg a tengerparti hangulatot. Nem árt azonban az időjárásjelentést is fél szemmel figyelnünk!

Milyen stílusjegyeket ne hagyjunk ki semmiképp? Kagylóhéj kiegészítők, pálmalevelek, uszadékfa, tengerészcsomók, ülőhelyként padok.

5. Disney-álomvilág a nagy napon (104 ezer pin)

A kedvenc Disney hercegnőnket az esküvő apró részleteiben is megidézhetjük

A kedvenc Disney-hercegnőnket az esküvő apró részleteiben is megidézhetjük

2023-ban a felnőttek is vágynak a Disney-álomvilágra, nem csak a gyerekek. Az esküvői trendek között is felkerült a legnépszerűbb öt listájára a Disney-rajzfilmek és -vidámparkok inspirálta dekoráció. Ebben az ifjú pár kiteljesedhet kedvenc rajzfilmjének elemeit használva a nagy nap látványvilágához.

Milyen stílusjegyeket ne hagyjunk ki semmiképp? Aranyhaj papírlámpásai, kastélymotívum, A Szépség és a Szörnyeteg rózsái, Mickey egér dekoráció, Aliz Csodaországban óra.

Forrás: Pinterest