Újabb sztárházasság a láthatáron: Diane Kruger és Norman Reedus végre eljegyezték egymást

2021. augusztus 30.
A sztárpár nem sieti el az esküvőt. Lassan, megfontoltan haladnak az oltár felé.

A Walking Dead 52 éves sztárja és a Becstelen brigantik 45 éves színésznője jól meggondolta a dolgot, de végül úgy döntöttek, egy lépéssel közelebb lépnek a házasságkötéshez, és eljegyezték egymást. Diane Kruger és Norman Reedus 2015-ben ismerkedett meg egymással a Sky című filmdráma forgatásán.

norman-reedus-diane-kruger-eljegyzes

Kezdetben csak erős barátság alakult ki a két színész között. Diane Kruger akkor még Joshua Jackson párja volt. Végül 2016-ban szakítottak 10 év együtt járás után. A színésznőt és Norman Reedust 2017 februárjában látták együtt nyilvánosan először, azóta azonban nem titkolják boldogságukat, számos sportesemenyénen tűntek fel együtt, és közösségi oldalaikon is rendszeresen tesznek közzé közös képeket. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Első közös gyermekük 2018 novemberében született. Szerelmükkel ellentétben gyermeküket olyan alaposan távol tartják a nyilvánosságtól, hogy még a nevét sem árulták el. 2019-ben Diane Kruger csatlakozott azon hírességek sorához, akik nyílt levélben kérik a nyilvánosságot és a lesifotósokat, hogy tartsák tiszteletben gyermekük magánszféráját, és ne tegyenek közzé róla fotókat az engedélyük nélkül. „aMegértem, hogy sokan kíváncsiak a lányunkra, ám szülőként semmi mást nem akarunk jobban, mint hogy biztonságban és a magánszféráját megőrizve nőhessen fel” – írta a színésznő közösségi oldalán. 

Kruger azért néha kivételt tesz – bár lánya arcát gondosan kitakarva –, 2020-ban például halloweenkor is posztolt lányáról, aki unikornisnak öltözött, miközben édesapja, Norman Reedus kezét fogja, aki csontváz jelmezbe bújt. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Norman Reedus korábban Helena Christensen modell párja volt, akivel egy közös fia van. Ők 2003-ban váltak el egymástól.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!