Ők voltak a 2024-es budapesti fashion week legjobban öltözött sztárjai

2024. január 30.
Január 22. és 28. között 13. alkalommal rendezték meg a Budapest Central European Fashion Weeket, ahol számos magyar sztár vonult végig a vörös szőnyegen.
  • Idén is megrendezték a budapesti fashion weeket.
  • Ellepték a sztárok a budapesti fashion week vörös szőnyegét.
  • Mutatjuk a Budapest Central European Fashion Week legjobban öltözött sztárjait.

Közel 3000 látogató érkezett a 2024-es budapesti fashion weekre a Szépművészeti Múzeumba. A vendégek között feltűntek a legnépszerűbb magyar sztárok is, akik csodálatosan festettek a rendezvény vörös szőnyegén.

A legjobban öltözött sztárok a budapesti fashion weeken

1. Ördög Nóra

Ördög Nóra nemcsak vendégként vett részt a budapesti fashion weeken, hanem a kifutón is végigvonult. A műsorvezető Peter Mero bemutatóján öltötte magára modellként a tervező kreálmányát, és természetesen a kifutón kívül is viselte a dizájner ruháját. Csodálatosan festett a fekete leopárdmintával tarkított fehér ruhában, ami a hátrafésült frizurájával egyenesen a múlt század első felére repített vissza minket.

És úgy tűnik, nem ő az egyetlen divatrajongó a családban: Ördög Nóra ugyanis nemcsak egyedül, hanem férjével és kislányával is fotózkodott a budapesti fashion weeken.

2. Borbély Alexandra

Borbély Alexandrát az Elysian tervezője, Bódis Boglárka invitálta meg a budapesti fashion weekre. A színésznő egy csillogó flitterekkel díszített fekete ruhát és egy szőrös fejfedőt viselt az eseményen, ahol barátaival, Stork Natasa és Eke Angéla színésznővel, Család Bence divatszakértővel és Szekeres Adriennel is készített közös képeket, amiket ide kattintva lehet megtekinteni.

3. Eke Angéla

Eke Angéla a Tomcsanyi csodaszép sárga ruhájában libbent végig a budapesti fashion week vörös szőnyegén. A színésznő a magyar divatmárka arcaként vett részt az eseményen Nyári Dia, Nyáry Luca és Járai Kíra társaságában.

4. Törőcsik Franciska

A tehetséges és fiatal magyar színésznő, Törőcsik Franciska egy ABODI kreációban jelent meg a budapesti fashion weeken. A Cicaverzum sztárja egy igazán különleges szettet öltött magára: az elmúlt századokat idéző és mégis modern fehér ruha a vörös bársony combcsizmával egyszerűen fenomenálisan állt rajta.

5. Szomjas Jennifer

A Z-generáció egyik kedvenc TikTok-sztárja, Lady Szomjas szintén egy Peter Mero ruhát választott a budapesti fashion weekre: a felsliccelt, kék flitterekkel kirakott ruhában úgy festett, mint egy valóságos sellő.