Zendaya továbbra is tarol: ezek voltak a legjobb, Dűne által inspirált szettjei

2024. február 08.
A Dűne színésznője az elkövetkezendő egy hónapban a Dűne második részének promóciós sajtókörútján vesz részt, ahol úgy tűnik, ruhaválasztásaival ismét nem okoz majd csalódást.
Zendaya legjobb szettjei, amiket a Dűne inspirált

Zendaya már számtalanszor bebizonyította, hogy a divatvilág egyik koronázatlan királynője, hiszen ruhaválasztásaival soha nem okoz csalódást, és szinte mindig meg tudja lepni a közönséget. Nemrég még frufruval és futurisztikus szettel jelent meg a párizsi divathéten, a Fendi-bemutatón pedig igazi istennőként tündökölt. A fiatal színésznőnek már-már védjegyévé vált, hogy mindig szeret olyan ruhában megjelenni, amely éppen az adott filmjéhez passzoló hangulatot idézi meg.

Ebben a hónapban a szemek ismét Zendayára szegeződnek majd, hiszen elindult a Dűne második részének promóciós sajtókörútja, ahol szebbnél szebb ruhákban láthatjuk a 27 éves sportos színésznőt. Éppen ezért elhoztuk az eddigi kedvenc összeállításainkat, és ez még csak a kezdet… 

1. Bottega Veneta 

Zendaya egy Bottega Veneta ruhában

Zendaya egy Bottega Veneta ruhában

A Dűne színésznője a film mexikói premierjén egy olasz Bottega Veneta ruhát viselt. A mostanában egyébként is nagy népszerűségnek örvendő csokoládészín tetőtől talpig beborította. A rövidített, magas nyakú pulóvert egy oldalt felvágott maxiszoknyával, a hozzá tartozó bőrövvel és egy pántos magas sarkúval kombinálta. A ruha hangulatát csak fokozta az erős, füstös sminkje és elegáns, hátratűzött haja. 

2. Torishéjú 

Zendaya a Dűne premierjén

Zendaya a Dűne premierjén

Talán ez az haute couture ruha a legikonikusabb mind közül. Az Eufória színésznője elképesztően festett a sportos alakját megmutató izgalmas szettjében. Az izgalmas és szemet gyönyörködtető ruha remekül felidézte azokat a kosztümöket, amelyeket a filmbeli karaktereken is visszaköszönnek. 

3. Vivienne Westwood

Zendaya a néhai Tina Turner előtt tisztelgett ebben a válltöméses Vivienne Westwood miniruhában, amely Turner karakterét idézi fel az 1985-ös Mad Max című filmből. Zendaya a videót Instagram-sztorijában is megosztotta ezzel is megerősítve a ruha mögött rejlő jelentést. 

4. The Attico 

Zendaya a The Attico ruhájában

Zendaya a The Attico ruhájában

A színésznő a The Atticóhoz fordult a fekete bőr szettért. Az egyszerű, de annál látványosabb és vagányabb outfitet Zendaya még New Yorkban „hívta segítségül” egy tv-s szerepléshez, amelyben éppen a filmet reklámozta. Ez az együttes szintén tökéletesen megidézte a sci-fi film második részének futurisztikus hangulatát. 

5. Rick Owens

Zendaya Rick Owens ruhájában

Zendaya Rick Owens ruhájában

Az elmúlt évek, illetve napok tapasztalatai alapján a Dűne színésznője még biztosan meglepi a közönséget más, hasonlóan extrém darabokkal. Erre ékes bizonyítékként szolgál a 2021-es Rick Owens asszimetrikus ruhája is, amiben már-már „űrhercegnőként” tündökölt. A fehér flitteres maxiruhával, sminkjével, különleges hajkoronájával és pózaival már néhány évvel ezelőtt is hatalmas sikert aratott a vörös szőnyegen. 

Zendaya az első rész után úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szeretne benne lenni a film folytatásában. 

Majd meglátjuk, hogy az első hogyan alakul, de készen állok egy  másodikra. Bármikor hívnak, én itt vagyok. Timothée egy rendkívüli tehetség és hihetetlenül kedves ember. A családom lett.”

Forrás: Harpers Bazaar, Elle Fotó: Getty Images