Mindenkinek leesett az álla Zendaya szinte meztelen felsőtestétől

2023. április 26.
Zendaya és Timothée Chalamet a CinemaCon-on népszerűsítették a Dűne második részét, ahol a színésznő nem sokat bízott a képzeletre alakját illetően.
Zendaya tetőtől talpig tigrismintába bújt

Zendaya és alkotótársai a Las Vegasban tartott CinemaCon nevű rendezvényre voltak hivatalosak, ahol többek között a Dűne második részének is tartottak egy kis hírverést. Magáról a filmről viszont biztos, hogy kevesebb szó esett a jelenlevők közt, mint Zendaya csábos megjelenéséről. A színésznő egy nagyon szexi, teljesen hát nélküli mellényben és egy bő szárú szövetnadrágban jelent meg a bemutatón. A vagány szett nem sokat bízott a képzeletre a színésznő alakját illetően és jelentősen elterelte a figyelmet Timothée Chalamet jóval visszafogottabb szettjéről.

Zendaya a CinemaConon

Zendaya a CinemaConon

Zendaya nem csak a Dűne reklámozása miatt ment el a rendezvényre. Úgy tudjuk, hogy idén ő a várományosa a CinemaCon Év Sztárja díjnak, amit csütörtökön fog megkapni, többek között a Dűnében, az Euphoriában, a Pókember: Hazatérésben és a A legnagyobb showman című filmekben nyújtott alakításáért. 

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images