Drew Barrymore valódi istennő volt lebegő szivárványos ruhájában

2024. február 21.
Drew Barrymore talk show-jának születésnapi felvételére jelent meg ebben a csodás szivárványszínű ruhában.
drew barrymore szivárvány ruha

Drew Barrymore különleges ajándékot kapott két nappal 49. születésnapja előtt. A színésznőt stábja lepte meg egy egészen meghökkentő, hot-dog alakú autóban történő utazással, ami láthatóan hatalmas örömet okozott neki.

A legfrissebb képeken Drew éppen kiszáll a járgányból, és műsorvezető társával, Ross Matthewsszal együtt feldobódva tart a stúdióba. 

A szülinapi műsor felvételeire Drew Barrymore egy pasztell szivárványszínű ruhát választott, mély, V-alakú kivágással. Barrymore szettjét még különlegesebbé teszi a vállra illesztett köpeny rész, amitől abszolút légies és lebegő hatása lett a megjelenésének.

Drew Barrymore fantasztikusan festett szivárványos ruhájában

Drew Barrymore fantasztikusan festett szivárványos ruhájában

 

Egy korábbi interjúban így 49. születésnapja előtt Drew Barrymore arról beszélt, hogy mennyire elege lett a „rossz kislány” címkéből, amit egész életében magán érzett. „Én voltam a rossz kislány, ezért úgy éreztem, hogy csak rossz dolgokat érdemlek. De most már van két lányom, nem állhatok így az életemhez többé.”

Barrymore azóta igyekszik máshogy állni a dolgokhoz és elmondása szerint 2019. óta józan. „9 éves koromban ittam először. Aztán 2019-ben egyszer csak azt gondoltam, soha többé nem fogok alkoholt inni. Nem is vágyom rá. Tele van a házam alkohollal, megkínálom a vendégeimet itallal. Ez egy bátor döntés volt a részemről. De 35 évembe telt, hogy idáig eljussak. Szóval így, hogy elegem lett az ivásból, úgy érzem, végleg befejeztem a dolgot.”

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images