Drew Barrymore is ott volt Britney Spears lakodalmán

2022. június 14.
Nagy szerencsénk van, hogy Britney Spears és Sam Asghari meghívta az esküvőjére Drew Barrymore-t is, így most mi is mindent megtudhatunk a – színésznő szavaival – tündérmesébe illő eseményről. Például azt, hogy még a csapból is Versace folyt.

Rengeteg híresség örült együtt Britney Spears és Sam Asghari boldogságának a pár esküvőjén. A szerencsések között volt Selena Gomez, Madonna, Paris Hilton és Drew Barrymore is, aki szerencsére nem titkolózott, és sok részletet elárult a ceremóniáról és lakodalomról, ahol minden úgy zajlott, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Drew Barrymore szavaiból egy olyan esküvő rajzolódik ki, ami leginkább a színésznő 1998-as filmjéhez, az Örökkön-örökkéhez hasonlít. „Hogy mit tanultam az Örökkön-örökkéből? – mondta közösségi oldalán Barrymore az esküvő másnapján. – Muszáj tenni saját magunkért, és jogunk van a tündérmeséhez. Pontosan ezt tette Britney is!” – emlékeztetett a színésznő arra a hosszú harcra, amivel Britney Spears kivívta, hogy eltöröljék apja 13 évig tartó gondnokságát, és visszakapja az önrendelkezését.

Egy közös fotót is megosztott Drew Barrymore a menyasszonnyal, mellette kifejezte örömét, hogy ilyen jól végződött a kemény utazás, amit az énekesnő az esküvőig megtett. 

britney-spears-eskuvo-drew-barrymore

Az érzés Barrymore és Britney között kölcsönös, ugyanis az énekesnő is rajongó szavakkal köszönte meg a színésznőnek, hogy osztozott a nagy nap örömében vele és – most már – férjével. De Britney megköszönte Selena Gomeznek is, hogy jelen volt a ceremónián. 

Britney esküvői ruháját Donatella Versace tervezte, aki hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy egy erős nő őt kérte fel a feladatra. „Legendás nők támogatják a legendás nőt” – írta Donatella Versace közösségi oldalán egy, az esküvőn róla készült fotó mellé, melyen egy sor A-listás híresség társaságában látható. 

Ha az este további fotóit megnézzük, láthatjuk, hogy valóban nem túlzott Drew Barrymore, amikor azt mondta: Britney esküvője tündérmesébe illő volt. Még négylovas hintó és üvegtopánka is volt a kastélyban, hogy teljes legyen a Hamupipőke-fantázia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!