Drew Barrymore kiborult anyjára: „alig várja”, hogy meghaljon

2023. június 06.
A színésznő egy friss interjúban beszélt arról, hogy irigyli azokat a barátait, akinek már nem élnek a szülei... A durva szavakat hamar meg is bánta.

Drew Barrymore már korábban is őszintén beszélt anyjával, Jaid Barrymore-ral való rossz kapcsolatáról, most azonban kifejezetten nyersen – és sokak szerint túlzásokba esve – fogalmazott egy friss interjúban. A színésznő a New York magazinnal beszélgetve azt mondta, irigyli azokat a barátait, akik már elveszítették édesanyjukat: „Már szinte mindenkinek meghalt az anyukája, de nekem nem… És ilyenkor mindig arra gondolok, hát, nekem nem adatott meg ez a luxus… De már alig várom” – magyarázta Drew Barrymore.

Az E.T. és a Bambanő sztárja az interjú egy későbbi pontján maga is megbánta a kijelentést és megpróbálta szépíteni a helyzetet. Elárulta, hogy természetesen nem akar rosszat az édesanyjának, és azt is bevallotta, hogy mindig is érdekelni fogja, mi van az anyukájával, de nehéz gyerekkora miatt nem igazán tud hogy viszonyulni ehhez a kapcsolathoz. A sokáig alkohol- és drogproblémákkal küzdő Drew Barrymore gyerekszínészként indult, de hamar megroppant a pszichés terhek alatt. Alig 13 éves volt, amikor az anyja pszichiátriai kezelésre küldte – egy 2021-es interjúban a színésznő úgy fogalmazott, Jaid Barrymore „egy szörnyet teremtett, aztán nem tudta, mit kezdjen vele”.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images