Drew Barrymore a válása óta nem szexelt

2022. október 18.
A színésznő elárulta, 2016-os válása óta más prioritásai vannak az életben, és egyáltalán nem érzi úgy, hogy szüksége lenne a szexre.

Drew Barrymore már korábban is hangoztatta, hogy évekig kibírja szex nélkül, és úgy tűnik, nem csak a levegőbe beszélt: a színésznőnek állítólag 2016-os válása óta nem volt intim kapcsolata. A színésznő már hat éve elvált Will Kopelmantól, azóta két kislány egyedülálló anyukájaként egészen más dolgok lettek számára fontosak az életben.

drew-barrymore-furdoszba

Drew Barrymore Blog című blogjára írt személyes hangvételű levelében elárulta, hogy már egészen másképpen tekint a szexre, mint korábban: régebben ő is a társat, a megerősítést, az izgalmat, az örömöt és a kalandot kereste, de most már tudja, hogy a szex nem egyenlő a szerelemmel – csupán a szerelem kifejezésének egyik lehetséges formája.

A válás is sokkal óvatosabbá is tette Drew Barrymore-t. Sokkal inkább a saját és gyerekei boldogságára koncentrál, és most nem érzi úgy, hogy lenne hely egy új férfinak az életükben. „Olyan ember vagyok, akinek nincs szüksége szexre, vagy arra, hogy testi kapcsolatot keressen másokkal” – mondta.

2020-ban azért elárulta, megpróbálkozott párszor a randiappokkal, de szerinte rémesen teljesít ezeken a felületeken. „Nem is voltak matcheim” – mesélt őszintén a rossz tapasztalatokról. Azért hozzátette, sok érdekes emberrel beszélgetett, és jól érezte magát az online randizás világában, de a szerelem egyelőre még nem talált rá. Az biztos, hogy az anyaság nem könnyíti meg a Drew Barrymore dolgát! 2022-ben elmondta, hogy két kislány anyjaként még nem érzi úgy, hogy idegeneket cipelne haza – alaposan meg kell ismernie azt, akit végül hajlandó lesz bemutatni gyerekeinek.

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Getty Images

Olvass tovább!