A Maffiózók sztárja megmutatta, milyen az igazi maffiafeleség-stílus

2024. február 22.
A Maffiózók sztárja, Drea de Matteo a sorozat forgatása után megtartottaikonikus tigrisruháját, és megmutatta, milyen az igazi maffiafeleség-stílus.
A Maffiózók sztárja megmutatta, milyen az igazi maffiafeleség-stílus

A Maffiózók sztárja újraalkotta a sorozatban látható ikonikus szettjét. Drea de Matteo a forgatás után megtartotta tigrismintás kezeslábasát, amit kis híján majdnem elvesztett egy lakástűzben 2015-ben. East Village-i otthonának szomszédjában ugyanis gázrobbanás történt, és elégtek a színésznő emléknek megtartott jelmezei, forgatókönyvei és egyéb személyes tárgyai, amit a Maffiózók forgatásáról vitt haza.

Karaktere, Adriana egyik legikonikusabb jelmezét azonban sikerült megmentenie. „Azt hittem, elvesztettem a tigrisruhát – a híres tigrisruhát” – mondta Drea De Matteo a Page Sixnek adott interjújában. „Szóval amikor kiköltöztünk a hamptoni házamból, és találtam egy dobozt… megtaláltam a tigrisruhát! Nem hittem el, hogy megtaláltam a tigrisruhát.”

Ide kattintva megnézheted, hogyan alkotta újra Drea de Matteo az ikonikus maffiafeleség-stílust.

Sajnos egy másik híres Adriana-szett viszont a lángok martalékává vált: a prémes galléros bőrdzseki és a farmer, amelyet akkor viselt, amikor az 5. évadban tragikus módon meghalt.

A Maffiózók egyébként nemrég ünnepelte megjelenésének 25. évfordulóját, és a maffiafeleség-stílus népszerűségének köszönhetően pedig a sorozat aktuálisabb, mint valaha.

Fotó: Getty Images