Jennifer Lopez kimaxolta a maffiafeleség-stílust

2024. február 20.
Jennifer Lopez sem tudott ellenállni 2024 egyik legnagyobb trendjének, a maffiafeleség-stílusnak, ami már a magyar sztárokat is meghódította.
Jennifer Lopez kimaxolta a maffiafeleség-stílust

2024 egyik legnagyobb trendje, a Maffiózók című sorozatot, vagy a Nagymenőket és a Casinót idéző maffiafeleség-stílus. A maffiózókról szóló filmekben és sorozatokban szereplő női karakterek magabiztosak és határozottak, a megjelenésüket pedig sokszor drága holmikkal erősítik: vagány szőrmebundákkal, vastag arany ékszerekkel, márkás kiegészítőkkel és drága bőrcipőkkel. 

Valamiért ez az esztétika 2024-ben nagyon népszerű lett, és még a sztárok körében is elkezdett terjedni. Legutóbb Jennifer Lopezről derült ki, hogy magáénak érzi a maffiafeleség-stílust, és milyen jól áll neki!

Jennifer Lopez bézs maffiafeleség-stílusú szettben

Február 15-én Lopez egy Saint Laurent bundában, valamint egy fémes rojtokkal és derékkivágásokkal díszített bézs Rabanne jumpsuitban jelent meg, a tökéletes maffiafeleség-megjelenés érdekében pedig platformos cipőt és vastag nyakláncokat vett fel.

Jennifer Lopez ismét maffiafeleség-stílusban

Egy nappal később, február 16-án Jennifer Lopez egy másik bundát viselt egy szürke kapucnis pulcsival, amihez fekete harisnyát és egy bőr rövidnadrágot választott. A platformos magas sarkú, a napszemüveg és a hatalmas ékszerek persze most sem maradhattak el, amihez szuperül illett az énekesnő kezében lévő kis fekete bőrtáska.

Forrás: People, Fotó: Getty Images