Micsoda divatpillanat – újra együtt Az ördög Pradát visel főszereplői

2024. február 26.
Az ördög Pradát visel három főszereplője egy stílusos divattalálkozót tartott a SAG Awards színpadán.
Az ördög Pradát visel

Újra összeálltak a hétvégén Az ördög Pradát visel című film főszereplői, Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt. 18 évvel a film bemutatója után a Runway magazin irodájából ezúttal a SAG Awards színpadára érkeztek, hogy közösen adják át az este első díját, a legjobb vígjátéksorozatban nyújtott alakításért járó elismerést (amelyet végül Jeremy Allen White kapott A mackóban nyújtott alakításáért). 

A három sztár a megjelenésében is tökéletesen hozta Az ördög Pradát visel ikonikus karaktereit. Mery Streep fantasztikusan festett a hosszú ujjú, csillogó és örvénylő motívumokkal díszített bordó ruhájában – amelyet természetesen a Prada készített! Anne Hathaway, utalva a film egyik jelenetére, egy királykék outfitet választott az Atelier Versace 2015 tavaszi/nyári Couture kollekciójából. A ruhája széles beépített övvel, váll nélküli kialakítással volt díszítve, és magasra nyúló felslicceléssel rendelkezett.

Az ördög Pradát visel című film főszereplői, Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt a hétvégén újra összeálltak

Az ördög Pradát visel című film főszereplői, Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt a hétvégén újra összeálltak

A karakteréhez hasonlóan a tüzes Emily Blunt egy egyedi Louis Vuitton ruhában tündökölt. A ruhának szűk szoknyája és kifejezetten merész dekoltázsa volt, amely egészen a felsőteste közepéig ki volt vágva.

Blunt és Hathaway alig néhány hónapja találkozott újra a Variety Színészek a színészekről című sorozatában 2023 decemberében. Blunt reflektálva Az ördög Pradát visel forgatási élményeire akkor így nyilatkozott: „Egyszerűen fantasztikusan éreztük magunkat a film forgatásán. Nem tudom, hogy bármelyikünk is sejtette volna, hogy végül ilyen sikeres lesz. Minden héten idéznek nekem belőle részleteket. Ez volt az a film, ami megváltoztatta az életemet.”

Fotó: Getty Images