Katie Holmes és Emma Watson kedvenc tavaszi kabátja pár ezer forintért a tied lehet

2024. március 05.
A ballonkabát a tavasz legnagyobb trendje, és a sztárok egyik kedvenc viselete.
Ballonkabát sztárok

Végre beköszöntött a tavasz – ideje hát, hogy a nehéz téli kabátokat valami könnyebbre cseréljük. Az elmúlt hetekben egyre több sztárt – köztük Katie Holmest, Emma Watsont, Taylor Swiftet és Jessica Bielt – is lencsevégre kapták a ballonkabátjukban, ami nemcsak stílusos, de praktikus öltözéket jelentett az átmeneti, enyhe időben.

Az elmúlt hetekben egyre több sztárt, köztük Emma Watsont is lencsevégre kapták a stílusos ballonkabátjukba

Az elmúlt hetekben egyre több sztárt, köztük Emma Watsont is lencsevégre kapták a stílusos ballonkabátjukban

A ballonkabát a stílus, a praktikum és kényelem egyvelege, aminek tágas zsebei, széles öve, strapabíró alapanyaga biztonságot ad, de eleganciát is kölcsönöz, és megannyi stílussal kombinálható. A trendszetterek tanácsa: aki most vásárol magának ballonkabátot, válasszon olyat, amiben ott a csavar, legyen az a kabát színe, szabása vagy épp alapanyaga. 

Katie Holmes egy egszerű melegítőnadrágot és garbót vett fel a ballonkabátja alá

Katie Holmes egy egszerű melegítőnadrágot és garbót vett fel a ballonkabátja alá

Katie Holmes egy egyszerű melegítőnadrágot és garbót vett fel a ballonkabátja alá, hogy a városban elintézze az ügyeit; Emma Watson a milánói divathéten egy lezser farmerrel kombinálta; míg Jessica Biel – szintén a milánói divathéten – pulcsival és tornacipővel egészítette ki a divatos lookját. Mindegyik összeállítás a réteges megoldásoknak köszönhetően meleget, de nem túl meleget biztosított a viselőjének.

Ráadásul ezek a könnyű kabátok igazi időtálló alapdarabok – egyszerűen csak cseréld le a pólót és a tornacipőt pulóverre és bakancsra, amint ősszel ismét lehűl a hőmérséklet.

Jessica Biel pulcsival és tornacipővel egészítette ki a divatos lookját

Jessica Biel pulcsival és tornacipővel egészítette ki a divatos lookját

Jó hír, hogy nem kell vagyonokat költened, ha te is be szeretnéd szerezni a sztárok kedvenc tavaszi kabátját – vagy egy nagyon hasonló darabot. A H&M kínálatában már 16 ezer forintért találhatsz a sztárokéhoz hasonló ballonkabátot, de ha kicsit variálnál színben, vagy anyagban, lesd meg az Asos különleges szürke kabátját, vagy rendelj az Amazonról egy nem mindennapi, flanelingre hajazó ballonkabátot.

Fotó: Getty Images