Eva Mendes 50 éves – legszebb szettjeivel köszöntjük őt

2024. március 05.
Eva Mendes a mai napon ünnepli 50. születésnapját: ennek alkalmából összegyűjtöttük a színésznő legszebb, legmenőbb, legkülönlegesebb szettjeit.

Szinte hihetetlen, de Eva Mendes ma ünnepli 50. születésnapját. A kubai gyökerekkel rendelkező színésznő karrierje a ’90-es években kezdődött, azóta pedig olyan nagy sikerű filmekben szerepelt, mint a Túl a fenyvesen, a Halálosabb iramban és a Randiguru. Eva Mendes egyébként épp a Túl a fenyvesen forgatásán találkozott szerelmével, Ryan Goslinggal még 2011-ben, filmbeli románcuk pedig hamar valóságossá vált. Azóta is boldog házasságban élnek, bár magánéletüket szigorúan hét lakat alatt őrzik: a kameráktól távol nevelik Esmeralda és Amada nevű lányaikat.

Bár Eva Mendest (pláne manapság, hiszen egy évtizede nem vállalt új filmszerepet) ritkán lehet csak látni a vörös szőnyegen, amikor megjelenik, nem lehet panasz gondosan összeválogatott szettjeire! Eva Mendes szereti a mintás, nőies darabokat és a védjegyének számító fejkendőket, de gyakran látjuk ikonikus karika-fülbevalóját is. A színésznő nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik szívesen sokkolnak extrém szettjeikkel, ő inkább a klasszikus, feminin szetteket részesíti előnyben, és gyakran választ retró (’60-as, ’70-es évek ihlete) szabásvonalakat is. Mutatjuk a mi kedvenceinket Eva Mendes ruhatárából!

A szülinapos Eva Mendes legszebb szettjei

1. Eva Mendes retró bája

A smink és a haj is a ’60-as évek stílusát idézik, de leginkább a viszonylag magasan zárt ujjatlan ruha szabása hozza be a retró bájt – ami nem mellesleg csodásan áll Eva Mendesnek. A színésznő gyakran választ hasonlóan egyszerű darabokat, amiket leginkább a minták dobnak fel.

2. Nőiesen professzionális

Eva Mendes nem tagadja meg latin gyökereit öltözködésében sem! Az egyszerű, kockás öltöny-szoknya szettet állatmintás széles övvel és tűsarkúval dobja fel. Ettől a finom fűszertől még ez az üzleties hangulatú szett is igazán szexi és vagány lesz!

3. Eva Mendez bordó csipkében

A gyönyörű színésznő 2016-ban viselte ezt a tetőtől-talpig csipke szettet egy New York-i gálán. A felső gallérja és szabása az A-vonalú szoknyával együtt megint csak a klasszikus divatot idézi meg, a fejkendővel kiegészítve mégis személyessé és frissé teszi a szettet Mendes. A bordó csipke mellé ráadásul csipkés harisnyát is választott, bebizonyítva, hogy nincs olyan, hogy túl sok csipke!

4. Istennő hófehérben

Eva Mendes tejeskávé színű bőrén gyönyörűen mutat a fehér, épp ezért a színésznő viszonylag gyakran nyúl ehhez a színhez. Az egyszerű, légies szabásvonal és az okosan megoldott aszimmetrikus felsőrész csodásan áll a színésznőnek, aki egy klasszikus, füstös szemmel egészítette ki az istennő-lookot.

5. Angyali üzletasszony

Az utolsó kedvencünk egy újabb fehér szett, ezúttal azonban nem légies maxiruháról, hanem egy vagány kosztümről van szó. Eva Mendes merész dekoltázzsal teszi szexivé és különlegessé ezt az egyébként visszafogott, időtlen szettet. És persze mondanunk sem kell, üzletasszonyként is gyönyörűen fest!

Fotó: Getty Images