Régi interjú bizonyítja, hogy Katy Perry tudhatott exférje nemierőszak-ügyeiről

2023. szeptember 18.
Katy Perry egy 10 évvel ezelőtti interjúban utalt a volt férjével, Russell Branddel kapcsolatos „valódi igazságra”, amit titokban kellett tartania.
Régi interjú bizonyítja, hogy Katy Perry tudhatott exférje nemi erőszak ügyeiről

Az egykori színész és komikus Russell Brandet a napokban több nő is megvádolta nemi erőszakkal, szexuális zaklatással és érzelmi bántalmazással. A The Sunday Times és a Channel 4 kezdett nyomozásba a színész kapcsán, amely során Brand több állítólagos áldozatát is meg tudták szólaltatni. Az egyik nő például elmesélte, hogy a komikus 2012 júliusában Los Angeles-i otthonában a falnak nyomva erőszakolta meg. Az eset mindössze néhány hónappal azután történt, hogy Katy Perry és Russell Brand elváltak egymástól. A vádak kapcsán előkerült egy 10 évvel ezelőtti, sokat sejtető Katy Perry-interjú is.

Miután a pár elvált, Katy Perry többször is mesélt arról, milyen volt Russel Brand feleségének lenni. Az énekesnő irányítónak és kifejezetten bántónak nevezte az exét. „A kapcsolatunk elején, amikor találkoztunk, minden varázslatos volt és egyenrangú félként kezelt. Ez azonban hamar megváltozott” – mesélte egy 2013-as Vogue-interjúban Perry, majd hozzátette, hogy a válásukhoz nemcsak a férje megváltozott viselkedése vezetett, hanem az is, hogy az énekesnő előtt lelepleződött Russel Brand igazi arca. Perry úgy fogalmazott, hogy olyan információk birtokába jutott, amik ráébresztették a „valódi igazságra”. „Eleinte felelősnek éreztem magam azért, hogy vége lett, de aztán rájöttem a valódi igazságra, amit nem árulhatok el, elzártam magamban” – mondta sejtelmesen. A jelen események fényében nagyon is valószínű lehet, hogy annak idején Katy Perry az exe erőszakos oldalára utalhatott az interjúban.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images