Stílusteremtő szuperfényes kollekcióval indítja a tavaszt a Calzedonia

2024. március 16.
A Calzedonia Super Glossy kollekcióját egy izgalmas új trend inspirálta, amely a csillogás és a kényelem egyensúlyára törekszik. A sportos hatású, ugyanakkor elegáns ruhadarabokat úgy tervezték, hogy a nap 24 órájában viselhetők legyenek, legyen szó egy esti partyról, vagy egy laza jógaóráról.
Stílusteremtő szuperfényes kollekcióval indítja a tavaszt a Calzedonia

A Calzedonia stílusteremtő Super Glossy kollekciója a csillogás és a kényelem egyensúlyára törekszik. Az outfitek ezentúl pár látványos kiegészítővel, blézerrel és magas sarkúval pillanatok alatt átalakíthatóak lesznek komfortos otthoni viseletből tökéletes „it-girl” megjelenéssé.

Számos hazai híresség fogadta el a stílusteremtő kihívást és mutatta meg a szuperfényes összeállítások csinos és sportos viselését. Epres Panni, Van den Bosch Sydney, Kármán Odett, Bóna Bia, Major Emma, Lissák Laura és Sápi Vivi is sikkes összeállításban érkezett a Calzedonia eseményére, ahol Nagy Anna, a Yogasecrets Studio alapítója vezetésével egy könnyed jógagyakorlattal le is tesztelték a szettek sokoldalúságát.

A kollekció egymáshoz illő felsőkből és leggingsekből áll, pezsgő, fekete és éjkék színben, valamint egy fekete egyrészes, teljes hosszúságú overallból, amely az elmúlt szezonok Calzedonia must-have darabja, és a nemzetközi kifutókon látott főbb trendek sztárja. A kollekció elérhető az üzletekben és online.

Fotó: Labancz Viktória